Word jij de nieuwe miljonair van Nederland?

by Nadia

Wil jij graag kans maken op een prijs van niet 1, niet 2 niet 3 maar meer dan 16 miljoen euro? Dan is het verstandig om eens een gokje te gaan wagen op de geweldige jackpot video slot Mega Moolah! Momenteel staat de jackpot namelijk op meer dan 16 miljoen euro, en dit bedrag blijft met de dag groeien. Hoe komt het dat het bedrag zo snel steeds groter wordt? Dit heeft alles te maken met het feit dat de Mega Moolah video slot beschikt over een progressieve jackpot die telkens wanneer ergens op de wereld mensen voor echt geld gokken op deze video slot het bedrag aangevuld wordt. Momenteel is de Mega Moolah video slot het onderwerp van de dag bij veel online casino spelers, want wanneer zal deze vallen? En wie zal deze winnen? Helaas kunnen we je op deze vragen geen antwoord geven, wat we wel kunnen doen is jou het advies geven om zo snel mogelijk een gokje te wagen op deze waanzinnige Microgaming video slot.

Waarom is Mega Moolah zo populair?

Uiteraard is de Mega Moolah momenteel erg populair bij online spelers omdat het jackpot bedrag op meer dan 16 miljoen euro staat, maar het is niet alleen de laatste tijd dat dit spel zoveel spelers trekt. De video slot is altijd al populair geweest en dat heeft alles te maken met het feit dat er geen limiet is aan de groei van de jackpot en hierdoor hebben veel spelers al miljoenen bedragen gewonnen op dit slot. Het record bedrag staat op dit moment op
€ 17.877.645,12 en werd gewonnen door een Britse speler in oktober 2015. Daarnaast werd in 2017 de grootste mobiele jackpot ooit gewonnen op dit slot, hierbij ging het om een bedrag van € 8.012.153.35. En dan moet je na gaan dat het hier om grootste bedragen gaat, laat staan hoeveel andere spelers miljonair zijn geworden door dit slot. Zo kunnen we je namelijk ook mede delen dat het de vijfde keer al is dat de jackpot van de Mega Moolah boven de 10 miljoen uit is gekomen!

Extra spannend

Doordat het record bedrag op ruim 17 miljoen euro staat en de jackpot momenteel ruim 16 miljoen euro bedraagt, zijn we natuurlijk allemaal heel benieuwd of het vorige record verbroken gaat worden. Daarnaast zijn we ook erg benieuwd of het bedrag in Nederland zal vallen of niet. Hoe dan ook, de speler die er vandoor gaat met deze enorme jackpot hoeft nooit meer te werken, en dat is toch een leuk vooruitzicht?

 

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren