Winnen bij een verkeerd toernooi

by Nadia

Zoals je misschien wel weet is op dit moment de WSOP (World Series of Poker) volop aan de gang in Las Vegas in de Verenigde Staten. Op dit event komen altijd erg veel bekende en minder bekende spelers af, een van de deelnemers was Christian Pham. Deze speler schreef zich in om mee te spelen met een Texas Hold’em Poker toernooi, tenminste dit was de bedoeling. Hij betaalde zijn inleg van 1500 dollar maar niet voor Texas Hold’em Poker, hij schreef zich namelijk per ongeluk in voor een 2-7 Draw Ball toernooi wat dus totaal niet de bedoeling was. Toch bracht Christian Pham het er enorm goed van af, hij kreeg namelijk een aantal tips van zijn tegenstanders, en hij hield hun spel goed in de gaten. En wat denk je? Tot zijn grote verbazing won Christian uiteindelijk maar liefst ruim 70.000 Euro!

Ander toernooi

Het poker spel kent natuurlijk verschillende versies (varianten), en al deze varianten verschillen nog al van elkaar. Ondanks dat dit niet het spel was waar hij zich voor in had geschreven lukte het Christian Pham om veertig tegenstanders weg te spelen tijdens een potje poker waar waar hij niet eens de spelregels van kent. Pham wilde niet eens mee spelen met dit spel, hij wilde namelijk mee doen met een toernooi voor de variant Texas Hold’em een spel waarbij je poker speelt met twee handkaarten. In het begin had Christian Pham niet eens iets door, hij betaalde zijn inzet van 1500 dollar en nam plaats aan de speeltafel. Pas op het moment dat hij vijf handkaarten gedeeld kreeg wist hij dat iets niet klopte en dat hij de verkeerde tafel gekozen had. Pham had zich dus duidelijk ingeschreven voor het verkeerde toernooi. In het begin was hij hier dan ook flink van aan het balen, want hij wist helemaal niets van het 2-7 Draw Lowball spel af waarbij je speelt met vijf handkaarten.

Spelregels?

Daar zat hij dus, met 1500 dollar en geen idee hoe het spel gespeeld moest worden. Het was dan ook de eerste keer dat hij deze poker variant speelde, maar gelukkig hoefde dit de pret niet te bederven. Hij keek namelijk goed naar wat zijn tegenstanders deed en ook kreeg hij een aantal tips van ze dat er voor zorgde dat hij de spelregels van deze variant toch snel onder de knie kreeg. Zijn tegenstanders zijn achteraf vast niet zo blij geweest met de tips die ze hem mee hebben gegeven. Pham wist namelijk binnen de kortste keren de een naar de andere tegenstander weg te spelen, en uiteindelijk won hij zelfs de hoofdprijs van 81.314 dollar (omgerekend ruim 72.000 Euro). Pham zal de volgende keer tijdens een toernooi waarschijnlijk niet meer zo snel kiezen voor Texas Hold’em Poker maar eerder voor de 2-7 Draw Ball variant, en geef hem eens ongelijk.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren