Win hemelse prijzen met Secret of Horus

by gokken

De oud Egyptische beschaving oefent al eeuwen lang een soort van magische aantrekkingskracht uit. De indrukwekkende piramides en tempels die de Egyptenaren ons hebben na gelaten spreken velen tot de verbeelding. Maar ook de Egyptische godenwereld en het hiërogliefenschrift zijn erg fascinerend. We gaan je in dit artikel dan ook alles vertellen over een geweldig casino spel dat geheel in het thema van het oude Egypte staat. Het gaat om een video slot ontworpen door het bekende Netentertainment waarvan we ondertussen gewend zijn dat ze geweldige mooi video slots maken.

En de video slots zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens zeer winstgevend. Het spel waar we het over hebben is Secrets of Horus. Misschien weet je meteen al over welk oud Egyptische symbool het dan gaat, en misschien heb je nog nooit van hem gehoord. Horus is de Egyptische Valkgod, hij is de hemelgod die zijn vleugels over de aarde uitspreidt. En volgens de oude Egyptenaren is het zo dat in de onderwereld Horus de doden naar Osiris leidt, de god van de onderwereld. Met deze oude goden kun jij nu in deze tijd mooie hemelse prijzen winnen. In dit video slot is de god Horus het Wild symbool. Dus heb je dit symbool op je rollen staan dan heb je meer kans op een winnende combinatie, omdat het dus andere symbolen mag vervangen ( behalve de scatters). En maak je uiteindelijke een winnende combinatie doormiddel van het Wild symbool, dan wordt je winst ook nog eens verdubbeld.

De Scatter in dit spel wordt ook weer gegeven met een typisch Egyptisch beestje, namelijk de Scarabee. In de Egyptische mythologie werd die beestje heilig beschouwd, ze dachten namelijk dat de kevers spontaan uit mestballen ontstonden. Ze wisten toen dus nog niet dat kevers hun eieren leggen in deze mest, en dat de larve in de mest zich verpopt en uitkomt. Met twee van deze Scatter symbolen krijg je al mooie winsten. Heb je er drie of meer dan win je zelfs 15 gratis spins. En als je een winnende combinatie hebt tijden deze gratis spins ronde, dan wordt die wint met drie vermenigvuldigd, en ook kun je nog nieuwe gratis spins winnen tijdens deze rondes. Wij begrijpen dus wel waarom ze dit beestje ooit als heilig beschouwde.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit geweldige slot, probeer het dan eens gratis uit, en ondervindt wat dit slot jou te bieden heeft.

Egyptenaren en sporten gaan ook goed samen, al voordat de Grieken sportactiviteiten in Olympia ontplooide hadden de oude Egyptenaren al een lange sportgeschiedenis achter zich. Afbeeldingen van diverse sporten gaan terug van 3000 jaar v. Chr. tot aan het einde van de faraonische tijd.

Maar niet alle sporten zijn afkomstig uit het oude Egypte, zo ook de volgende sport waar je online op kunt gokken, en die in Nederland steeds populairder wordt. We hebben het dan over het spelen van honkbal. En zo kun je dus ook gokken op honkbal, en heb je nou moeite met het vinden van deze sport, kijk dan eens onder gokken op baseball. Dit is namelijk de Engelse term van honkbal.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren