Win 1000 euro tijdens Klaver Challenge op Spinata Grande

by Nadia

Een aantal dagen achter elkaar is het weer in Nederland toch best aangenaam geweest, en dit zijn ook de voorspellingen voor de komende week. Ook al schijnt het zonnetje vandaag misschien niet zo fel, toch kun je vandaag zelf voor een zonnige dag zorgen door een bezoekje te brengen aan het Klaver Casino. Zij beschikken namelijk over een geweldige Klaver Challenge die nog een paar dagen te spelen is, (8 mei-13 mei 2017). Tijdens deze Klaver Challenge kun je kans maken op een leuk extraatje, een prijs van maar liefst 1000 euro extra speeltegoed! Dit allemaal kun je winnen door deze hele week een gokje te komen wagen op de zomerse video slot Spinata Grande.

Kans maken op die bonus

Wanneer je de video slot Spinata Grande al eens eerder hebt gespeeld dan weet je dat de Mini Slot feature een van de meeste speciale features is. Dit is namelijk een klein mini slot in je spel van 3 bij 3 waarmee je geweldige prijzen kunt winnen. Wil jij kans maken op die 1000 euro prijs van deze Klaver Challenge dan dien je deze weekeen gokje te wagen op de Spinata Grande video slot en minimaal zeven free spins symbolen op je scherm te draaien tijdens het spelen van de Mini Slot feature.

Is dit gelukt en heb jij dus 7 of meer free spins symbolen op je scherm staan, dan zal de Klaver Challenge prijs van deze week voor jou zijn! De maximale prijs die je hiermee kunt winnen is 1000 euro, maar of je dit ook daadwerkelijk krijgt zal afhangen het bedrag waarmee je de Spinata Grande slot speelt (inzet). In het rijtje hieronder kun je precies zien met welke inzet je welke prijs ontvangt.

Een bedrag van 50 euro krijg je bij een inzet van 0,20 cent – 0,99 cent
Een bedrag van 100 euro krijg je bij een inzet van 1,00 euro – 4,99 euro
Een bedrag van 250 euro krijg je bij een inzet van 5,00 euro – 20 euro
Een bedrag van 500 euro krijg je bij een inzet van 20 euro – 49,99 euro
Een bedrag van 1000 euro krijg je bij een inzet vanaf 50 euro

Heb jij de specifieke winnende combinatie in je scherm staan? Maak dan snel een screenshot en stuur deze vervolgens via live chat of email door naar de klantenservice zodat zij het bonus bedrag waar je recht op hebt zo snel mogelijk kunnen overmaken.

Regels:

  • Deze Klaver Challenge is geldig van 8 mei tot 14 mei 2017
  • Je dient je bonus zelf te claimen
  • Bonus bedragen beschikken over een rondspeelwaarde van 1x

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren