Wild Wild West Polder Challenge

by Nadia

Voordat we het vergeten, deze week kun je natuurlijk weer meespelen met een geweldige Polder Challenge! Wees er snel bij want deze challenge is nog maar tot zaterdag 20 mei 2017 te spelen. Tijdens deze Polder Challenge kun je kans maken op het winnen van een dubbele winst. Winsten worden namelijk verdubbeld tijdens deze challenge, en niet zomaar alle winsten maar natuurlijk de winst die deze week in het teken staat van de Polder Challenge, en deze challenge heeft alles te maken met het openen van de juiste kluis tijdens gokken voor echt geld op de Wild Wild West video slot. Wil jij weten hoe je deze week bij het Polder Casino je winst kunt verdubbelen? Lees dan snel onderstaande tekst door om zo te zien wat je precies kunt winnen en hoe je dit kunt winnen.

Het vinden van de meest waardevolle kluis

Bij het spelen op de Wild Wild West video slot kom je verschillende leuke en winstgevende bonus features tegen. Denk hierbij aan wild symbolen, scatter symbolen, free spins en natuurlijk de kluis symbolen die we zeker niet mogen vergeten. Lukt het je om tijdens dezelfde draai minimaal 3 kluis symbolen in je scherm te krijgen dan wordt automatisch de ¨Pick and Click¨ feature gestart. Tijdens deze feature kun je kiezen uit een van de drie kluizen waarna je direct ziet wat je gewonnen hebt. De prijzen die je kunt winnen variëren van vijf keer je inzet tot vijftig keer je inzet winnen, en om de Polder Challenge van deze week te winnen en je prijs verdubbeld te krijgen dien je de kluis van vijftig keer je inzet te kiezen. Zodra dit je ook daadwerkelijk gelukt is kun je snel een screenshot maken van je winst en noteer je het tijdstip, vervolgens stuur je deze informatie door naar de klantenservice zodat zij je winst kunnen controleren en zo snel mogelijk kunnen uitbetalen.

 

wild wild west challenge

Polder Challenge regels:

  • De Polder Challenge is nog te spelen tot zaterdag 20 mei 2017
  • Om je winst te verdubbelen dien je tijdens de Pick and Click feature de x50 kluis te kiezen
  • Je kunt alleen kans maken op deze prijs wanneer je de Wild Wild West video slot speelt met een minimale inzet van 0,10 cent per spin
  • Lukt het je om de kluis van x50 eruit te kiezen dan win je nog een keer hetzelfde bedrag dat je hebt gewonnen tijdens de Pick and Click feature. Dit bedrag wordt namelijk verdubbeld tot aan een maximum bedrag van 500 euro

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren