Wie wil er nou niet terug naar de Super eighties?

by gokken

Zelfs zoveel jaren na de jaren tachtig, zijn er mensen nog steeds dagelijks bezig met de grote blockbusters zoals Star Wars en Indiana Jones. Deze klassiekers zijn op de dag van vandaag nog steeds voorbeelden en helden voor de jeugd van deze tijd. En hoe vaak hoor je niet dat als je bij vrienden komt, deze nog steeds afspeellijsten hebben met allemaal nummers uit de jaren tachtig. Dit is natuurlijk ook niet zo vreemd want er waren dan ook erg veel mega sterren in de jaren tachtig, denk hierbij aan Michael Jackson, Madonna, Queen en nog veel meer. Wil je graag eens terug naar deze mooie tijd, dan hebben wij een spel dat hiervoor kan zorgen.

We hebben het dan natuurlijk over het geweldige Super eighties slot. Skateboards, roze naaldhakken, joysticks en draagbare radio spelers. Door een overvloed aan Wild symbolen en lijnen kunnen de winsten bij dit geweldige slot hoog oplopen. Voor alle liefhebbers van de tachtiger jaren is dit nieuwe slot een must om eens uit te proberen. En met het gezellig muzieke op de achtergrond, dat natuurlijk stamt uit de tachtiger jaren, maak je het feest helemaal compleet. De Super Eighties beschikt over maar liefst 40 winlijnen die verdeeld zijn over 5 rollen. Met drie scatters zorg je voor gratis spins, die dan ook weer vermenigvuldigd worden. Met een minimum inzet van 1 euro cent per winlijnen en een maximum van 50 eurocent per winlijn, is het aan de speler zelf om te bepalen wat ze willen inzetten.

Iets wat zeker niet uit de jaren tachtig komt, maar al bestaat sinds 4500 V. Chr. Is het gokken op paarden. Vele duizenden jaren daarna groeide de sport uit tot de sport voor koninklijkheden en mensen van adel. Ook in deze tijd deden de gokkers al wedden op paarden. In vele duizenden jaren daarna groeide deze sport uit tot de sport voor koninklijkheden en mensen van adel. En ook in deze tijd deden de mensen al gokken op paarden. Tegenwoordig is paardenrennen na honkbal de op een na meest bezochte kijksport in De Verenigde Staten. In de jaren 90 werden er in een jaar door maar liefst 60 miljoen mensen ruim 8000 races bekeken en hierbij werd er voor 9.5 miljard dollar vergokt, met het wedden op deze prachtige dieren. De paardenrennen is ook een belangrijke professionele sport in Canada, West- Europa, Australië en Zuid-Amerika. En in al deze landen is er sprake van een heel netwerk voor wat betreft het wedden op paarden.

Maar natuurlijk hoeven we in onze tijd niet meer de deur uit om te gokken op deze mooie dieren. Tegenwoordig kunnen wij lekker vanuit onze luie stoel inzetten op Lucky number 6, want gokken op paarden kan nu dus ook online.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren