Wat vindt jouw partner van online gokken?

by gokken

De meeste mensen hebben een partner. Er zijn in Nederland niet zo heel veel vrijgezellen en van de vrijgezellen hopen de meeste er ooit een partner van te krijgen. Maar van de niet singles hopen juist veel dat ze ooit vrijgezel zijn omdat ze tevee gezeur aan hun hoofd krijgen of omdat ze liever vrij willen zijn. Het is dus nooit goed, en dat hoort ook een beetje bij het mens zijn. Natuurlijk is niet iedereen zo maar het is wel iets wat en dat opvalt. Maar voor degene die een partner hebben, wat vindt jouw partner nu van online gokken en dat je wellicht avonden of af en toe een gokje waagt op het internet? Zijn zij er meer akkoord? Doen zij moeilijk er over of spelen ze gezellig mee? Het is in ieder geval niet bij iedereen hetzelfde en als we het vragen aan spelers is het bij de een anders dan bij de andere.

De ene partner vind het allemaal prima, die pakt er een lekker glaasje wijn bij of een heerlijke kop koffie. De ander vind het helemaal niks en die gaat chagerijnig naar boven, dat is natuurlijk niet leuk, maar hoe kun je die partner die het niks vindt toch overtuigen? Daar zijn veel manieren voor maar afdwingen van iets is nooit leuk! Als eerst kun je zeggen dat voordat je gaat spelen om geld (als je dat al uberhaupt ooit doet) je eerst gaat gokken gratis omdat je dan kan oefenen. Daarmee kweek je als het ware al goodwill om te laten zien dat je het serieus neemt en dat je niet zomaar al het geld er doorheen jast zonder na te denken aan de ander. Want vaak is het dat, dat de ander denkt dat je hem of haar vergeet terwijl het zeer zeker niet zo het geval is. Probeer daarom ook aandacht aan je partner te geven zodat zij zien dat zij voor gaan.

Nu je je partner hopelijk wat meer mee hebt kun je natuurlijk ook jezelf niet achter laten liggen. Je moet aan jezelf denken om beter te worden met het online gokken op het wereldwijde web. Als eerst is het goed om te weten dat als je gokverslaafd bent je het ook echt bent. Het is het hebben van inzicht en een goed gevoel van controle dat je daar iets aan kan doen. Heb je er geen last van, en is veilig online gokken een second name als het ware voor jou dan hoef je er geen zorgen over te maken en kun je als het ware gewoon doorgaan waarmee je bezig was. Vergeet daarbij niet dat het goed is om te weten dat je niet alleen bent. En dat je partner uiteindelijk wel aan jouw kant staat, maar nogmaals, bespeek het als er iets is en laat je partner weten dat je er ook voor hun bent en niet alleen voor die ene leuke video slot. Natuurlijk zijn er niet zoveel partners die er een probleem mee hebben, tegen de rest kunnen we alleen zeggen geniet er van en speel lekker met z’n tweeën als het kan, dat maakt het extra gezellig.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren