Waan je op een tropisch eiland en speel Tiki Wonders!

by gokken

Heb je ook genoeg van de winter, ook al hebben we tot nu toe niks te klagen. Het is nou niet dat je in je bikini in de achtertuin kan gaan liggen. Wil jij dit gevoel graag evenaren speel dan nu een tropische spel met kans op mooie prijzen. Dit spel is gebaseerd op een Haïtiaans eiland met alles erop en eraan. Daarmee bedoelen we natuurlijk een blauwe zee met mooie witte zandstranden, en bij Haïti denken we natuurlijk ook aan vrouwen met rokjes van bladeren en kokos melk die je kan drinken met een rietje. En een groen en roze mixdrankje maken dit tropisch video slot helemaal compleet.

Het tropisch spel waar we het over hebben is natuurlijk Tiki Wonders, en dit spel bevat nog meer tropische elementen zoals het schildpadje, de dolfijnen en de tropische vogels maken het tropische sfeertje compleet. En om nou werkelijk een tropisch eiland te kunnen bezoeken na het spelen van dit geweldige spel, speel je als klap op de vuurpijk ook nog eens mee met de Wonders Jackpot, waar vaak tienduizenden euro’s in zitten. Om precies te zijn staat deze nu op 81.000 euro bij het Klaver Casino. Met dit bedrag kun je veel familie en vrienden blij maken met een bezoekje aan een tropisch eiland. Wie weet waag jij vandaag wel een gokje en ga je er op deze maandag vandoor met een dikke jackpot. En klinkt deze Wonder jackpot je nou mooi in de oren, maar ben jij meer een winter persoon dan een zomer persoon, dan kun je natuurlijk ook mee doen met Icy Wonders. Want ook bij het spelen van dit slot speel je mee met de Wonder Jackpot.

Tiki Wonders is dus vooral bekend van zijn enorme jackpot die gedeeld wordt met de andere kasten. Maar in tegenstelling tot de andere Wonders video slots heeft de Tiki Wonders geen bonus spel. Wel kun je er gratis draaien winnen door een aantal scatter symbolen achter elkaar te scoren. Vijf van deze scatter symbolen zorgen voor maar liefst 30 gratis spins, wat omgerekend maar liefst 90 gratis draaien zijn, en dit is natuurlijk absurd veel. Heb je zin in een tropisch spel met kans op een mooie jackpot, probeer dan zeker de Tiki Wonders.

Hou jij meer van wat apartere dingen, en ben je op zoek naar gokken op een spel dat je ook nog eens leuk vind om te spelen, dan is gokken op tafeltennis misschien wel iets voor jou. het wedden op tafeltennis is in Nederland en Belgie over het algemeen niet heel bekend. De enige mogelijkheid is dan ook om online te wedden op tafeltennis. Op die manier kun je op je gemak uitzoeken over wedstrijden die er gespeeld worden, en je eventueel ook verder verdiepen in de spelregels van het spel.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren