Videoslot uitgelicht: Frankenstein

by gokken

We gaan het vandaag hebben over de video slot die een spannend randje heeft en die Netent (de Zweedse makers van de betere gokspellen op het internet) heeft mogen licenceren van Universal Studios. We hebben het dan over geen video slot minder dan de Frankenstein. Met zijn enorm spannende look, enorm goed uitbetalingspercentage en natuurlijk grote historie is dit volgens ons wel een van de leukste om op te spelen. Dit komt vooral door de 5 rollen, maar dat is een feit wat eigenlijk al bij meerdere video slots zo is, maar onder andere door de 20 winlijnen die allemaal op een mooie manier zijn verdeeld maakt deze video slot helemaal perfect. Natuurlijk ook dat er gebruik wordt gemaakt van het verhaal en legende van Frankenstein is een prima thema wat Hollywood in feite naar je huiskamer haalt.

Het leuke aan de Frankenstein video slot die wij hier nu uitlichten is dat hij een intro-filmpje heeft. Op zich niets bijzonders, maar doordat deze topper vanuit Hollywood komt mag het ook wel verwacht worden dat deze ook echt goed in elkaar zit. Je hoeft dus geen aparte B-versie te verwachten want je weet dat hier professionele mensen aan hebben gewerkt en dat het ook zorgt voor de mooie uitstraling. Die uitstraling blijft even tussendoor niet alleen achter bij het spel want ook het spel is van een niveau om u tegen te zeggen. En dat mag ook wel als er een naam als Universal Studio’s achter hangt. Even tussendoor, als je het spelen op deze video slot helemaal niks vind kun je nog altijd een gok wagen bijvoorbeeld door te gokken op motorsport of wellicht een rondje blackjack of een ander gokspel te spelen? Er is in ieder geval meer dan genoeg keus wat je allemaal kan spelen en bespelen en zeker via onze website onlinegokken.nl.

We zijn dus bezig met de Frankenstein video slot die opgebouwd is uit 5 rollen en maar liefst 20 winlijnen aanbiedt. Die winlijnen zie je aan de linkerkant en aan de rechterkant staan, daar zijn namelijk bolletjes met nummers en die refereren weer aan een specifieke winlijn. Dat is wel een punt die je in de gaten moet houden als je besluit om minder dan 20 winlijnen te spelen. We raden je trouwens wel aan, als je deze videoslot uitgelicht Frankenstein recensie hebt gelezen dat je wel met alle winlijnen aan gaat spelen. Want hoe meer er aan staan hoe meer kans je hebt om te winnen en dat is juist de bedoeling. Verder zie je natuurlijk allerlei symbolen staan en ieder symbool heeft weer zijn eigen waarde. De prijzen gelden vanaf 3 symbolen op een rij geteld vanaf rol 1 die weer aan de volledige linkerkant staat. Onderin heb je de paytable, daarop staan alle te winnen prijzen en daaronder heb je de knoppen.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren