Videoslot uitgelicht: Fortune Teller

by gokken

Hoe je toekomst eruit ziet, dat is toch wel een iets wat heel erg veel mensen zouden willen weten en graag achter willen komen. Misschien om dan een goede voorspelling te doen voor een lot uit de loterij of wellicht dat je vantevore al sportuitslagen weet. Een leuk iets wat ze daarbij gebruikt hebben is in de film Back to the Future waar Biff het boekje vond met de sportuitslagen, de zogenaamde sportsalmanak. Hartstikke leuk natuurlijk maar we zitten in de realiteit en nu gaan we het hebben over een leuke video slot. Het spelen op video slots is hartstikke leuk en je kunt in een zeer korte tijd enorm veel geld verdienen. En daarom hebben we de videoslot uitgelicht namelijk de Fortune Teller gemaakt door de mensen van Netent.

Netent is een hartstikke leuk en interessant bedrijf wat in Zweden begonnen en gevestigd is en wat de leukste gokspellen maakt zoals de baccarat spelen, blackjack, roulette en natuurlijk video slots. Natuurlijk zijn er meer spellen maar we zijn nu even gefocused op een van de leukste video slots, de Fortune Teller. Je hebt op deze topper 5 rollen, wat eigenlijk een algemeen iets is en wat je vaker terugziet op veel casino en video slots. Maar wat de Fortune Teller als voordeel heeft ten opzichte van enorm veel andere slots waar je op kunt spelen is dat hij maar liefst 30 verschillende winlijnen heeft die allemaal kriskras door je eigen computer scherm lopen. Stel je dan eens voor dat ze allemaal op gaan lichten dan kun je door de winlijnen je symbolen die je dan geraakt hebt niet meer zien en dan kun je je wel voorstellen dat dat de grote jackpot is.

Het leuke dan deze video slot, de Fortune Teller is dat je meteen aan de slag kan, je hoeft niet net zoals bijvoorbeeld bij video pokeren eerst een goede en degelijke video poker strategie lezen, leren en erna proberen toe te passen. Je kan meteen aan de slag met het drukken op de knoppen en dan direct (en hopelijk dan natuurlijk) de winst naar je toe trekken. Vergeet daarbij niet dat de Fortune Teller een enorm mooi bonusspel heeft wat zeker ten goede komt van je spel en winst. Het thema van deze topper is natuurlijk toekomst voorspellen, de waarzegster die op de kermis zogenaamd je toekomst kon voorspellen. Vaak vraagt men zich af of die mensen echt iets kunnen, in alle eerlijkheid kunnen wij er niet over oordelen want je kan niet in iemand zijn gedachte komen en alles lezen, althans, nog niet allemaal.

In feite is de Fortune Teller hartstikke gemakkelijk in gebruik want je ziet onderin een aantal knoppen en die kun je allemaal bedienen. Je krijgt dan allerlei symbolen op je scherm en als je de winlijnen dan bekijkt is het de bedoeling dat je op en vanaf rol 1 een mooie combo kan maken. Als je wilt weten hoe de winlijnen exact lopen dan kun je natuurlijk even op het nummer gaan staan aan de zijkanten en dan kun je precies zien hoe of wat en hoe de lijn loopt, heel erg gemakkelijk dus, en dat is de Fortune Teller met zijn 30 winlijnen, een gemakkelijke video slot waar veel op gespeeld wordt!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren