Videoslot uitgelicht: Excalibur

by gokken

Met twintig winlijnen en vijf verschillende rollen die van links naar rechts tellen en lopen is deze video slot waar we het vandaag over gaan hebben een topper van jewelste die al veel spelers flink wat Euro’s rijker heeft gemaakt. We hebben het dan over de video slot die te maken heeft met ridders namelijk de Excalibur die we zoals we al zeiden niet alleen een enorm mooie layout heeft gericht op ridders maar ook nog eens die sfeer uitademt en geluiden laat horen die je meteen het gevoel geven dat je terug bent in die tijd door in een tijdmachine te stappen. De winkansen zijn ook enorm groot door, inderdaad de 20 winlijnen en de vijf verschillende rollen.

De bedoeling is om op die rollen, die vijf, een combinatie te krijgen van 3 dezelfde symbolen op een rij of in een winlijn combinatie. Als je dat redt dan krijg je een winst uitbetaald. Hoeveel het is ligt aan het symbool wat je krijgt. Hoe hoger of meer waard het symbool is hoe beter. In feite is het net zoals blackjack spelen waar je ook moet goochelen met plaatjes van kaarten en cijfers. Alleen nu krijg je ze allemaal zonder dat je daar iets voor moet doen behalve op een knop drukken, hartstikke fijn dus!

De layout van de Excalibur ziet er hartstikke goed uit zoals we al zeiden. Aan de zijkant zie je allemaal nummers staan. Dat zijn de nummers van de winlijnen en als je met je muis op een van de lijnen gaat staan zal hij oplichten en kun je meteen zien hoe deze loopt en op wat voor manier je een combinatie moet zien te scoren. Natuurlijk heb je net zoals bij alle andere videoslots dezelfde symbolen zoals J voor Jack (Boer), Q voor Queen wat weer koningin betekent, 10 als de 10 en de K voor King of koning. Daarboven heb je mooie logo’s en symbolen van het spel die weer een extra waarde geven waar je anders niet aan komt. In het help systeem kun je precies zien hoeveel ze waard zijn en hoeveel je krijgt betaald bij een winnende combinatie van 3, 4 of zelfs 5 op een rij (op een van de winlijnen dus).

Over help gesproken, voordat je gaat spelen is het goed om te weten dat je als je goe studeert je flink kunt winnen. Hetzelfde geldt natuurlijk dat als je de strategie leest en goed uit je hoofd kent je dan veel meer en vaker zult winnen. Een goed voorbeeld is natuurlijk de blackjack strategie. Als je die goed kent zul je merken dat je het spel goed en beter kunt spelen. En zo is het maar net als je de strategie voor de spannende videoslots leert je dan meer kunt winnen door kleine dingen te veranderen in de manier hoe je denkt en speelt. Een goed voorbeeld is om een budget te hebben voor iedere dag en avond. Hou dat in de gaten dan zul je zien dat je op termijn meer kunt en zult winnen en het spel ook veel leuker zal vinden, en zeker in dit geval van de Excalibur slot die bekend staat om zijn mooie uitbetalingen.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren