Videoslot uitgelicht de Hot City

by gokken

Voor de mannen is dit niet echt een spel als ze zoeken naar actie en mooie schiet plaatjes. Deze slot, de Hot City is echt voor de vrouwen gemaakt en gaat eigenlijk een beetje richting de films en tv series van Sex in the City. De pure vrouwelijkheid straalt er vanaf als je kijkt naar de kleuren zoals roze. Mocht je als man hier helemaal geen zin in hebben kun je nog altijd gokken op voetbal, maar dit stuk, videoslot uitgelicht de Hot City is eventjes het domein voor de vrouwen onder de gokkers. Dus alle vrouwen verzamelt u want vandaag is het jullie dag om in de schijnwerpers te staan op onlinegokken.nl. En dat zou ook tijd moeten worden.

Goed, het onderwerp van de dag is de uitgelichte videoslot, namelijk de Hot City die eigenlijk puur voor de vrouwen is gemaakt. Dat zie je al aan het onderwerp, of theme van de website. Je ziet vrouwen, je ziet de roze kleur en het shoppen is wel heel erg als onderwerp naar voren gebracht door onder andere de iPhone (wel versie nummer drie) en natuurlijk de handtasjes. Als je de televisie serie hebt gezien van Sex in the City dan komt alles je wel heel erg bekend voor want er zijn ook symbolen te zien van taxi’s uit New York. En aangezien de tv serie zich ook in New York bevond is het niet meer dan normaal dat de uitstraling van deze videoslot, de Hot City, ook helemaal gericht is op The Big Apple, New York dus.

Nu even wat meer over de bediening en speelwijze. De Hot City is een heel gemakkelijk te leren videoslot. Er hoeft niet veel geleerd te worden om goed en wellicht winstgevend te kunnen spelen. Als eerst is het goed om te kijken hoeveel winlijnen er zijn. Die kun je aan de zijkant vinden. Daar zie je nummers in een parelketting staan. Die bevinden zich links en rechts van de vijf verschillende rollen. En als je goed kijkt en goed telt dan zie je dat er 25 nummers zijn. Dit zijn dus de 25 winlijnen waarop je een prijs kunt pakken. Met andere woorden als er een combinatie komt van 3 gelijke symbolen op een van de 25 winlijnen dan win je een prijs. Hoe hoog de prijs is ligt natuurlijk weer aan hoeveel een ronde “kost”.

Dus hoeveel je ingezet hebt. Er is ook een knop maximale inzet, en de naam zegt al wat het betekent. Hiermee zet je meteen de hoogste inzet in waarmee je natuurlijk ook de hoogste prijs zult winnen als hij op een mooie combinatie komt. Als je wilt weten hoeveel de inzet of prijs uitbetaling is klik je linksonder op de rits die paytable heet. Daar zie je precies hoeveel een symbool uitbetaald bij welke inzet. Verhoog je de inzet dan zie je de prijzen automatisch verhoogd worden. Verlaag je de inzet dan zie je dat dat ook automatisch veranderd zal worden op de Paytable pagina van de Hot City. Er is dus meer dan genoeg te doen en te beleven op deze topper.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren