Videoslot uitgelicht: De Ghost Pirates

by gokken

We hebben er weer een uitgelicht, een videoslot welteverstaan. En dit keer is het geen normale slot die je al kent met de 5 rollen die heel opzichtig rollen. Nee nu hebben we de Ghost Pirates videoslot die door de mensen en ontwikkelaars van het Zweedse Netent is gemaakt. Denk aan Pirates of the Caribbean en aan schatten die verstopt zijn. Aan donkere grotten maar ook aan grote schatten van een heel erg hoge en grote waarde. We beginnen een klein beetje over de layout. Maar natuurlijk gaan we nu niet alles verklappen, daarvoor moet je verder lezen waar je meer informatie zult vinden over de Ghost Pirates videoslot hier op onlinegokken.nl.

De layout van de Ghost Pirates ziet er meteen al spannend uit. De hele piraten sfeer wordt hier uitgeademt en je kunt je wel voorstellen dat deze slot speciaal gemaakt is voor de avonturiers. Het is daarom niet echt een slot waar veel vrouwen op spelen. We zien dan veel vaker dat vrouwen kiezen voor de mooiere vrouwelijkere kleuren zoals roze en lichte kleuren. Niet dat hier geen vrouwen op spelen maar in het algemeen zijn we tot de ontdekking gekomen na navraag aan gokkende vrouwen dat ze de Ghost Pirates niet echt als favoriet zien. En eigenlijk is dat hartstikke jammer want de Ghost Pirates heeft maar liefst 243 winstmanieren. Dat betekent dus dat je iedere ronde een kans hebt van maar liefst 243 keer om een prijs in de wacht te slepen. Maar vergis je niet deze prijs en de hoogte van de prijs ligt aan hoeveel je in hebt gezet en hoeveel je inzetniveau is. Daarmee kun je eigenlijk al aangeven hoeveel je in wilt zetten en hoeveel geld 1 ronde of draai kost. Geloof je in het spel en in je eigen kunde en merk je dat het geluk aan jouw kant staat dan is het goed om je inzetniveau te verhogen.

Merk je toch dat het geluk niet echt aan jouw kant staat vanavond of vandaag, verlaag dan het inzetniveau. En als het helemaal niet lukt is het zelfs beter om even te stoppen. Je kunt dan een ander keer verder spelen (mits je natuurlijk een account hebt geopend). Je hoeft niet altijd meteen je geld terug te winnen. Bij het gokken is het namelijk zo dat je niet al te vaak je gevoel moet volgen maar meer je verstand. Het moet namelijk leuk blijven en het is niet goed als je alleen maar je gevoel volgt want daardoor kan het mis gaan. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je geen meer hebt in het echte gokken maar dat je iets anders wil gaan doen, bijvoorbeeld een gok wagen op een spel wat je kent en de regels en bijvoorbeeld de spotcompetitie van kent. Je kunt dan gaan gokken op tafeltennis of een andere sport die je kent. Maar goed, het past niet zo bij dit onderwerp dat over de Ghost Pirates videoslot gaat die nu uitgelicht wordt.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren