Videoslot uitgelicht de Funky Seventies

by gokken

We hebben een hele rits aan super leuke video slots en om de zoveel tijd hebben we een leuk artikel van een top video slot die we zelf hartstikke leuk vinden, mooi vinden en de moeite waard om te melden. En een van die video slots is de Funky Seventies slot die gemaakt is door de mensen van Netent te Zweden. Doordat Netent bekend staat als een van de beste gokspellen maker van Europa en de wereld is het niet voor niets dat wij ook alleen de allerbeste gokspellen en video slots recenseren op onze website. Al deze spellen, inclusief de Funky Seventies video slot zijn zonder download direct te spelen. Je kan ze als eerst gratis uitproberen waarbij je een bedrag krijgt van maar liefst 5.000 Euro. Als je eenmaal hebt besloten om echt geld te winnen dan kun je met bijvoorbeeld iDeal een storting doen op je spelersaccount en zodoende voor echt geld gaan spelen op de Funky Seventies. Het is een spel wat zo enorm goed in elkaar zit dat het moeilijk is om deze over te slaan. We zullen wat dieper erop in gaan.

Het eerst wat opvalt als je de Funky Seventies aan hebt staan is dat het disco theme ontzettend erg opvalt. Door de symbolen als discoballen, hakschoenen, stoere auto’s en cassettebandjes. Ook is het lettertype wat je ziet op deze top video slot echt gericht op de jaren 70 en is het niet voor niets dat zelfs de geluiden die tijd ademen. Wat nog meer opvalt is dat deze automaat een enorme hoeveelheid aan winlijnen heeft. Het is dan ook niet voor niets dat veel gokkers juist hier op gaan spelen omdat ze qua winlijnen de meeste kans hebben om flinke geldbedragen in een zeer korte tijd te winnen. Natuurlijk wil je weten hoeveel, dat kan, hou je vast, maar liefst 40 verschillende winlijnen! Dit is natuurlijk verdeelt over de 5 rollen die van links naar rechts tellen. Op deze manier wordt voor veel spelers het winnen extra gemakkelijk gemaakt. En dat is juist de bedoeling want veel mensen spelen om te winnen. Natuurlijk kun je ook spelen voor de lol en daar is niks verkeerds aan maar uiteindelijk als je dan wint is het extra fijn als je echt geld krijgt.

Voor de lol spelen kan ook heel erg gemakkelijk want behalve diverse stortingsmanieren om voor echt geld te spelen op de Funky Seventies krijg je van de mensen van Netent ook nog eens 5.000 Euro om mee te spelen voor de lol. Het grote voordeel daarvan is dat je lekker lang op je eigen tempo kunt spelen en dingen uit kunt proberen zonder het gevoel te krijgen dat je bankrekening leegloopt. Het nadeel is dat als je ineens veel wint je het niet echt mag houden omdat het geen echt geld is. Al met al kun je dus stellen dat er voordelen en nadelen zitten aan het spelen. Maar het grootste voordeel is toch wel de grote bedragen die je ineens kunt winnen en zodoende hebben wij deze videoslot uitgelicht, de Funky Seventies van Netent.

Het is leuk om het even over Netent te hebben. Dit bedrijf wat eigenlijk gevestigd is in Zweden heeft op Malta ook een kantoor, maar het hoofdkantoor ligt in Zweden. Zweden kennen we allemaal als een koud land en je zou in eerste instantie denken dat het enige gokspel wat ze daar kennen het gokken op schaatsen of een ander “koud” spel is. Maar vergis je niet, de leukste gokspellen op het internet komen daar juist vandaan. Dus als je dan besluit om blackjack te gaan spelen, of roulette of video slots zoals de Funky Seventies dan weet je dat die vanuit Zweden komen. En zo wordt niet alleen de muziek gedomineerd door de Zweden zoals Abba, de woonwinkels zoals Ikea maar ook de online casino wereld door Netent. Wellicht ligt het toch aan het water wat ze daar drinken. Al met al kun je wel stellen dat ze veel tijd steken in het ontwikkelen van dingen dus ook in de ontwikkeling van de Funky Seventies en nog vele andere gokspellen die ze maken.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren