Video slot wedstrijden en heel veel prijzen

by Nadia

Deze hele week heb je weer gebruik kunnen maken van de speciale Polder uitdaging die wekelijks gespeeld wordt. En heel belangrijk, de uitdaging is nog niet voorbij. De Polder uitdaging van deze week is te vergelijken met die van de week er voor waarbij je tijdens EK wedstrijden je geluk kunt beproeven op een van de twee gekozen video slots en uiteindelijk maar liefst twee minuten gratis gokken op een van de geweldige Polder Casino slots kunt winnen. Ook afgelopen week zijn er natuurlijk heel wat EK wedstrijden geweest waar uit je kon kiezen, en hopelijk is het jou tot nu toe gelukt om alle wedstrijden juist te voorspellen, maar vergeet niet dat er dit weekend ook nog wedstrijden gespeeld worden. Denk jij dat je weet hoe de uitslagen van deze wedstrijden er uit gaan zien, dan kan deze Polder uitdaging prijs dus geheel van jou zijn.

Hoe werkt de uitdaging precies

Waarschijnlijk weet je al precies hoe de uitdaging werkt en heb je de afgelopen week ook al mee gedaan aan alle video slot wedstrijden. Dan weet je ook dat je voor deze wedstrijden, en dus ook voor de wedstrijden die dit weekend nog gespeeld moeten worden, een bedrag van minimaal 10 euro moet storten. Na je storting ontvang je gratis spins en deze gratis spins dien je te gebruiken op de video slot (oftewel het land) waarvan jij denkt dat de wedstrijd gaat winnen. Lukt het je om deze week alle vijf de wedstrijden juist te voorspellen, dan kun jij de gelukkige winnaar zijn van de 2 minuten gratis gokken.

Afgelopen maandag 20 juni kon je kiezen uit de landen Slowakije-Engeland ( de video slots Park Reel Chaos en Invisible Man).
Afgelopen dinsdag 21 juni kon je kiezen uit de landen Tsjechië-Turkije (de video slots Aliens en Fruit Shop).
Afgelopen Woensdag 22 juni kon je kiezen uit de landen Zweden-België (de video slots Jack and the Beanstalk en Jimi Hendrix).
Zaterdag 25 juni kun je 25 gratis spins ontvangen voor de video slots Steam Tower of Gonzo´s Quest (Kroatië of Portugal).
Zondag 26 juni kun je 25 gratis spins ontvangen voor de video slots Dazzle Me of Hook´s Heroes (Frankrijk of Ierland).

Voorwaarden Polder uitdaging

Om in aanmerking te kunnen komen voor deze geweldige Polder prijs dien je je wel aan een aantal regels te houden. Zo zal je je gratis spins moeten claimen en ze ook gebruiken op de video slots van het winnende land ( dit weet je uiteraard van de voren niet, dus het blijft het een gok die je waagt). Eindigt de wedstrijd waarop je hebt gegokt nou in gelijkspel, dan zullen alle spelers die mee hebben gedaan winnen. Gelijkspel is in dit geval voor de spelers dus enorm voordelig. Tijdens de gratis spins sessie kun je spelen met een maximale inzet van 10 euro per spin. Heel veel succes tijdens de laatste wedstrijden dit weekend van de Polder uitdaging!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren