Video slot uitgelicht: Diamond Dogs

by admin

Vandaag is het eindelijk weer zover. We gaan een van de video slots onder de loep nemen en nu is het tijd voor een leuke, doch vrouwelijk video slot die druipt van de glitter en de glamour en we hebben het dan over de Diamond Dogs. Deze heerlijk slot die gebaseerd is op het enorm luxe leventje van veel Hollywood hondjes die meegedragen worden door de grote sterren op aard is er een die het luxe leventje ook aan kan bieden omdat deze video slot ook nog eens enorm goed uitbetaald. Het uitbetalingspercentage staat enorm hoog en daarbij komt ook nog eens dat je maar liefst 25 winlijnen voor je kiezen krijgt. Het is dus allemaal de neuzen in dezelfde richting houden en de grote pot winnen.

We hebben het dus over de leuke diamond dogs slot, en die gaat dus over het belangrijkste mode artikel van de Hollywood dames en wannabe rich ladies daar aan de andere kant van de oceaan, nee niet de borsimplantaten maar de hondjes. Je hoort en ziet op televisie vaak de gekste dingen zo gek dat je denkt dat die hondjes, de diamond dogs van die vrouwen, vaak een meer luxe leven genieten en hebben dan de meeste mensen, en vooral hun mannen. De diamond dogs slot heeft 5 rollen en 25 winlijnen. Die winlijnen staan verspreid aan de linkerkant en aan de rechterkant van de slot. De telling van de winst of van de winnende combinaties op deze video slot gaan van links naar rechts. De eerste rol die je ziet (helemaal links) is rol nummer 1 en dan tel je door naar 2, 3 tot 5 die dus logischerwijs helemaal rechts staat.

Het mooie aan de diamond dogs is dat deze fantastische video slot ook nog eens een enorm mooi bonusspel heeft. Het leuke hiervan is dat je niet iedere keer weer de knop in moet drukken om de rollen te laten draaien (zoals dus wel de bedoeling is in het basisspel), maar je moet foto’s maken, net zoals de echte paparazzi’s die je in Hollywood tegenkomt. Al de hondjes staan op een rode loper, en voor iedere scherpe foto krijg je een x bedrag (ligt er aan hoeveel je inzet is). Maar er zijn natuurlij, net zoals bij ieder ander spel ook missers er tussen. Je kan het een beetje vergelijken met het krasloten spelen, daar is het ook iedere keer een verrassing wat er precies is. Je hoeft eigenlijk niet helemaal in de stress te zitten want in totaal zitten er maar 4 onscherpe foto’s in het pakket en is de kans dat je er zo een uitpikt veel minder groot dan dat je een foto eruit haalt of kiest waar een heerlijk bedrag onder zit.

Het is sowieso verstandig om de video slots strategie door te lezen voordat je gaat spelen voor geld. Ook al heeft de diamond dogs video slot van Netent een theoretische uitbetaling van 96,5%, het is toch goed om de regels te kennen en op die manier een voorsprong te bouwen. Wat ook nog een goede tip is, is om eerst gratis te spelen op de diamond dogs. Doordat je gratis gaat spelen kun je namelijk veel oefenen en dat is juist hard nodig wil je op termijn winstgevend spelen op een mooie video slot zoals de diamond dogs van Netent.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren