Video Slot uitgelicht: Crusade of Fortune

by admin

We gaan het vandaag hebben over een spannende video slot, we hebben het dan over de leuke en mooi gemaakt Crusade of Fortune. Als je de naam 1 op 1 vertaalt staat er eigenlijk kruistocht van fortuin. Met andere woorden het is je queste op zoek naar het fortuin, naar het geld en dat kun je winnen op deze topper die gemaakt wordt door het Zweeds bedrijf, Netent. Deze aanbieder is niet alleen goed voor enorm mooie slots zoals dus in dit geval de Crusade of Fortune maar ook voor de mooie gokspellen zoals de overbekende blackjack, roulette en natuurlijk punto banco spelletjes die er allemaal in omloop zijn. Dus stop met lanterfanten en ga aan de slag op de kruistocht der fortuin, de Crusade of Fortune.

De Crusade of Fortune is eigenlijk gebaseerd op een van de mooiste en grootste multiplayer online games namelijk World of Warcraft. Dit mega online spel wordt met duizenden mensen tegelijk gespeeld en je moet allerlei opdrachten uitvoeren of monsters zien te verslaan om iedere keer een level omhoog te gaan. Hoe hoger je komt hoe meer dingen je kan doen en hoe meer spullen je bijvoorbeeld kunt kopen. Met die spullen, bijvoorbeeld zwaarden, kun je dan ook grotere monsters verslaan, waar je dus ook weer meer punten voor krijgt. En zo gaat het door, en zo is het maar net op deze slot.

Als je trouwens helemaal niet van video slots houdt dan kun je bijvoorbeeld Caribbean Stud Poker spelen en op die manier een totaal ander iets doen wat ook hartstikke leuk kan zijn. Maar wil je lekker veel geld winnen dan raden we jou toch even aan om op de slots te gaan spelen, doordat zij vaak een mooie jackpot hebben is het dan ook gemakkelijker om snel veel geld te winnen. Neemt niet weg dat er spellen zijn waar je in een korte tijd enorm veel geld kan winnen. Denk aan het roulette maar dan met een hoge inzet. Wil je het dan trouwens wel goed spelen dan dien je natuurlijk de roulette strategie goed door te lezen, want op die manier begrijp je niet alleen de regels maar leer je ook de trucs kennen.

Crusade of Fortune is een enorm mooie slot die 5 rollen heeft en maar liefst 20 winlijnen verdeelt over het gehele vlak. Aan de zijkant die je gekleurde bollen met nummers, dat zijn de winlijnen die dan meetellen. Het tellen gaat van links naar rechts en moet in een goede volgorde gebeuren, met andere woorden de linkerrol is nummer 1, dus 1, 2, 3 moet de volgorde zijn om de eerste prijs te winnen. Het mooie aan deze slot is dat hij ook een heel goed en super lucratief bonusspel heeft waar je ook nog eens extra kunt winnen. En het mooie aan de slot is dat als je eenmaal in het bonusspel zit je altijd wint. Al is het maar 1 credit, winst is winst, toch? Door de manieren van inzetten kan een prijs van 100 munten in eens veel en veel meer waard zijn, het kan doorgaan tot wel 20.000 munten per ronde winst. Je kan dus wel stellen dat het spelen op de Crusade of Fortune, het fortuin dus, enorm lucratief is.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren