Victorious, een spel om niet te missen

by gokken

De geschiedenis geeft altijd een goede aanleiding voor het bedenken van thema’s. Of we het nu hebben over het thema van een stripboek, serie, een spannende film of natuurlijk het thema van een video slot. Zo heb je video slots die gaan over de tijd van het oude Egypte, maar ook video slots die iets vertellen over het oude Romeinse rijk. De video slot waar we het in dit artikel over willen hebben brengt je terug naar de tijd dat de Romeinen oorlog voeren. In die tijd was dat ook iets wat de Romeinen veel deden, oorlog voeren. De tijd van de Romeinen was een bijzondere tijd, alles was anders, het was een volk met aparte gewoontes en gebruiken. Misschien dat daarom dit video slot ook anders is dan je gewend bent van de andere Netent online video slots.

Het geweldige slot dat je terug brengt in de tijd van de Romeinen heet Victorious. En op het eerste gezicht lijkt het misschien een video slot zoals de andere, met zijn vijf rollen die elk drie symbolen laten zien. Maar toch is het Victorious video slot anders omdat er geen winlijnen zijn zoals je deze wel kent van de andere online video slots. Om winnende combinaties te maken hoef je je dus ook niet aan vaste patronen te houden, maar de symbolen zullen zich vanaf uiterst links op aansluitende rollen moeten bevinden. Eigenlijk heb je dus bij het spelen op Victorious video slot gewoon wat meer winlijnen dan bij andere slots gebruikelijk is. En dat zorgt er dus weer voor dat je meer kans maakt op winnende combinaties, die je uiteindelijk mooie prijzen kunnen opleveren. De symbolen met de Romeinen of de Romeinse letters zullen dit video slot tot een gout uitbetalend video slot maken, waarbij de hulp van het Wild symbool toch zeer welkom is.

Het bijzondere aan dit Wild symbool is dat het werkelijk ieder ander symbool vervangt, inclusief het Scatter symbool. En dit is iets dat je niet vaak ziet, bij de meeste video slots vervangt de Wild namelijk alle symbolen behalve de Scatter.

Wil je nou toch liever in dit tijdperk blijven en ben jij iemand die al helemaal uitkijkt naar het WK 2014, dan is het gokken op voetbal misschien toch iets meer voor jou. Het wedden op voetbal is op het internet verruit het populairst, de meeste online weddenschappen op sport worden namelijk afgesloten op voetbalwedstrijden. De hele wereld heeft verstand van voetbal, od denkt verstand te hebben van voetbal, en daarom worden er zoveel weddenschappen op voetbal gesloten. Ondanks dat iedereen denkt te weten wat de uitslag gaat worden, kan het soms gebeuren dat de wedstrijd totaal anders verloopt en dat je een geplaatste weddenschap verliest. Dit maakt het dan ook een weddenschap, je weet namelijk nooit van te voren wat de uitslag zal zijn, en dit is nou net wat het zo spannend maakt.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren