Verhaal van ex-EuroMillions winnaar

by Nadia

De EuroMillions staat in veel landen in Europa bekend als de loterij waarmee je miljoenen kunt winnen. Veel mensen dromen van deze bedragen, en zouden er alles aan doen om de gelukkige eigenaar van 1 miljoen euro te zijn. Toch betekent het winnen van een miljoen niet altijd dat je leven er op vooruit gaat, zo verteld de ex-EuroMillions winnares Jane Park uit Schotland. Ze was nog maar 17 toen ze een bedrag van 1 miljoen pond won door een lot te kopen van de EuroMillions loterij, nu bijna vier jaar later wil ze de lottoverantwoordelijken nog voor de rechter slepen en wenst ze dat ze nooit gewonnen had. In onderstaande tekst kun je het verhaal van Jane Park lezen en hoe ze zich vier jaar na het winnen van een miljoen voelt.

Je wint geld, en hoe verder?

Op het moment dat je een enorme prijs wint, zoals Jane een miljoen pond won zo´n vier jaar geleden, dan is het belangrijk dat je goed begeleid wordt zodat je weet wat je met je geld kan doen. Bij Jan was dit echter niet het geval, zij won een enorme prijs en had geen flauw idee wat ze met haar geld aan moest, ondanks dat ze een financieel adviseur kreeg na haar winst. Jane leidt door de enorme prijs die ze gewonnen heeft een heel ander leven dan de meeste leeftijdsgenootjes, waardoor ze dus ook andere zorgen heeft die andere niet zullen begrijpen. Als het aan haar lag had ze de prijs nooit gewonnen, of in ieder geval nooit bekend gemaakt dat ze geld gewonnen had aangezien dit zoveel moeilijke situaties met zich mee brengt. In plaats van erop vooruit te gaan is ze er alleen maar op achteruit gegaan, want de zorgen die ze heeft wegen niet op tegen het bedrag dat ze gewonnen heeft. Jane is dan ook een voorstander van het verhogen van de minimum leeftijd voor het mee doen met de loterij van 16 naar 18 jaar.

Jane had gebruik gemaakt van een financieel adviseur aangeboden door de loterij organisatie. Toch heeft deze adviseur haar niet kunnen helpen doordat ze simpelweg niets begreep van wat hij zei, want volgens Jane sprak hij alleen maar vaktaal. Jane heeft doordat ze niet wist hoe ze met haar geld om moest gaan dan ook veel onnodige aankopen gedaan zoals een roze Range Rover en verschillende designer handtassen, ook liet ze haar brosten vergroten direct na de winst. Momenteel is ze wel een beetje klaar met al die designer spullen en zou ze gewoon een normaal leven willen leiden met een vriend waarvan ze weet dat hij er voor haar is en niet vanwege haar geld. Zo had ze in het verleden een ex-vriendje waarvoor ze graag leuke en dure cadeaus kocht, die hij vervolgens weer doorverkocht om zo geld te kunnen verdienen.

Ondanks dat de adviseur des tijds niets heeft geholpen heeft de loterij organisatie toch nog aangeboden om Jane te helpen wanneer zij hier behoefte aan zou hebben.

 

 

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren