Tweeling verdient half miljoen met gokken op voetbalwedstrijden

by Nadia

Het kan bijna niet anders of diegene die dit artikel leest heeft al eens eerder een gokje gewaagd. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd, wereldwijd zijn er natuurlijk enorm veel mensen die wel eens een gokje wagen. Sommige winnen leuke prijzen, en andere gaan met lege handen naar huis, dat hoort nou eenmaal bij het gokken. Toch zijn er mogelijkheden om meer kans te maken op winst, zoals professionele spelers dit doen. Zij verdiepen zich namelijk helemaal in hun spel, zodat ze er alles vanaf weten en op die manier ook meer kans maken op winst. Denk maar eens aan het gokken op sportwedstrijden, indien je niets van de sport af weet is het ook lastig om in te zetten op het juiste team. De tweeling Gavin en Alex Walker weten hier alles van, zij houden zich nu namelijk al enige tijd bezig met gokken op voetbalwedstrijden, en met succes. Ze hebben in de afgelopen 18 maanden maar liefst een half miljoen euro weten te verdienen. Hoe ze dat gedaan hebben kun je in onderstaande tekst lezen.

Voetbalwedstrijden

De tweeling heeft flink wat geld verdient door geld in te zetten op voetbalwedstrijden. In een interview laten de broers weten nu een penthouse met twee verdiepingen te hebben gekocht, waar ze nog steeds dagelijks bezig zijn met hun favoriete bezigheid, gokken op voetbalwedstrijden. De prachtige woonkamer is voorzien van kamerhoge ramen waardoor ze een prachtig uitzicht hebben, in de kamer hangen verschillende plasmaschermen. Voor de jonge mannen is het moeilijk om bij te houden welke dag het is, sinds ze zoveel geld verdienen voelt het voor hen namelijk alsof het iedere dag weekend is. Iedere dag storten ze zich volledig op het gokken op voetbalwedstrijden, om winsten te blijven behalen moeten ze namelijk dagelijks alle wedstrijden bijhouden.

Voor ze fulltime bezig waren met gokken op voetbalwedstrijden studeerden de tweeling Building and Surveying. In het eerste jaar van Alex zijn studie bekeek hij toevallig een Facebookpagina over gokken. Hij schreef wat tips en informatie op en probeerde zelf uit of deze tips ook daadwerkelijk werkte. Zo kwam hij er achter dat er wel degeljk geld mee te verdienen was, vandaar dat ze samen besloten om wedstrijden te volgen, ze keken om de beurt een wedstrijd. Het geld dat ze wonnen deelden ze uiteraard door twee, ze werkten goed samen en miste geen enkele voetbalwedstrijd meer.

Steeds hogere bedragen

Doordat de broers goed samen konden werken, en om de beurt wedstrijden bekeken begonnen ze al snel leuke bedragen zoals 1400 euro per week te verdienen. Na Gavin zijn studie ging hij werken, dit hield hij een jaar vol. Hij bleef naast zijn baan namelijk ook door gaan met gokken op voetbalwedstrijden, en na een tijd verdiende ze al snel een kleine 25.000 euro in de week, een heel jaarsalaris! Dit was dan ook het moment waarop hij besloot zich geheel te storten op het gokken. Alex studeerde een jaar later ook af, en werkten samen met zijn broer fulltime aan het gokken.

De gouden tip

Iedereen zou natuurlijk wel willen weten hoe je net zoals deze tweeling zoveel geld kunt gaan verdienen met gokken. Zoals je in het artikel over Gavin en Alex hebt kunnen lezen storten zij zich volledig op het gokken, dit is dan ook hun fulltime baan. Hiervoor moeten ze dus alle voetbalwedstrijden kijken, en veel over voetbal af weten. Indien je je ergens op wilt storten is het zeer belangrijk dat je alles af weet van het onderwerp en er helemaal voor gaat. Daarnaast gaf de tweeling ook aan dat zij zich alleen maar bezig houden met single bets. Zoveel geld verdienen met gokken is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, er komt namelijk erg veel bij kijken, en hier heeft niet iedereen de tijd voor.

 

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Sport .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren