Top 5 Sporten om op te gaan Gokken

by Nadia

Je hebt een aantal aanbieders en online casino’s die het gokken op sport aanbieden. Je kan op allerlei sport gokken, van voetbal tot tennis tot schaatsen en ga zo maar door. Maar dan nog blijft de vraag wat is de top 5? Wat zijn de sporten waar het vaakst op gegokt wordt. Met die vraag in onze gedachten hebben we een aantal grote aanbieders gecontacteerd, en van het gemiddelde daarvan hebben wij een top 5 gemaakt. Op die manier heb je een inzicht in hoe het loopt, wat ze doen en wat voor sporten er nu allemaal zijn.

Nummer 5: Wielrennen

Dit is eigenlijk een seizoensgebonden sport waar het vaakst op wordt gegokt als de Tour de France er weer is. Een aantal weken lang zijn de meeste mannen niet van het beeld weg te slaan. Tel daarbij ook nog eens erbij op dat als er op gegokt is de spanning nog groter wordt. Hou dus rekening beste vrouwen, dat manlief redelijk labiel kan zijn dan.

Nummer 4: Paardenrace

Een tijd geleden stond er nog in de krant dat de baan waar de paardenraces worden gehouden in Wolvega Friesland, enorm floreerde door het Frans gokbedrijf wat er voor gezorgd had (door zijn sponsoring) dat er meer races per jaar gelopen werden. Dus dan weet je wel dat er toch een kleine maar toch fanatieke groep bezig is met het gokken op paarden.

Nummer 3: Tennis
Tennis is altijd een enorm populaire sport geweest. Veel mensen volgen de wedstrijden op Rolland Garros of de Davis Cup. Er zijn veel wedstrijden en onder de sportliefhebbers zijn er ook gokkers die er wel van houden om een gok te wagen op een van de uitslagen van een toernooi of een match.

Nummer 2: Schaatsen

Wij hadden deze totaal niet aan zien komen, het schaatsen staat op de 2e plek. Of dat nu komt doordat het winter begint te worden, het al bijna december is en het vaker op tv komt weten we niet. Maar het kan zeker een invloed hebben op deze stand.

Nummer 1: Voetbal

Natuurlijk is er maar 1 volkssport in Nederland en dat is voetbal. Je kunt er veel geld op inzetten (als we toch in de goksferen blijven) dat als er een voetbalwedstrijd is van bijvoorbeeld het Nederlands Elftal of een topper als PSV – Ajax of Feijenoord er dan miljoenen mensen voor de buis zitten. Het is dan ook niet vreemd dat juist bij zulke wedstrijden er vaker een gokje wordt gewaagd.

Al met al is het een interessante top 5 met een verrassende nummer 2 die wij in ieder geval niet aan hebben zien komen. Je kunt in ieder geval, mocht je er voor kiezen om te gaan gokken, kiezen uit verschillende sporten. Kijk anders op onze gokken op sport pagina voor alle sporten die er zijn.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Sport .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren