Tips voor live blackjack spelen

by gokken

Indien je blackjack wilt gaan spelen is het belangrijk om van te voren natuurlijk de spelregels even goed door te nemen, en dat geldt natuurlijk ook voor de live variant. Maar zodra je de basisregels onder de knie hebt, dan weet je in ieder geval dat je beide varianten kunt gaan spelen. Nadat je de spelregels goed doorgenomen hebt, is het tijd om aan een strategie te gaan werken. Uiteraard blijft het spelen van blackjack een kansspel, maar toch is het mogelijk om je winkansen aanzienlijk te vergroten door het volgen van een strategie. En hoe dat kan dat gaan we in dit artikel met je bespreken.

Bij het spelen van live blackjack of blackjack online, heb je meestal de mogelijkheid om uit meerdere speeltafels te kiezen. Het is belangrijk om hierbij op de limieten die er bij de verschillende tafels worden gehanteerd te letten. Indien je van plan bent om 50 euro uit te geven over de hele avond, dan is het niet verstandig om aan een tafel te gaan zitten waar de minimale inzet al 10 euro bedraagt. Hier kun je uiteindelijk misschien maar een paar handen spelen tot dat je gehele inzet al op is. In dit geval is het dus verstandiger om een tafel uit te zoeken waar het inzet limiet lager is.

Zoals we al aangaven wordt het blackjack spel in verschillende vormen aangeboden, het online blackjack en het live blackjack. Bij het live blackjack wordt je door een echte dealer of croupier geleid, en bij online blackjack wordt alles door de computer geregeld. Indien je kiest voor het spelen van de live variant, kies dan voor een tafel waar de dealer bij 17 moet stoppen, en waarbij je de optie hebt om je inzet te verdubbelen, als je denkt dat de hand waarmee je speelt zo goed is dat je het huis kunt verslaan.

Of je nou roulette, blackjack of zelfs caribbean stud poker wilt gaan spelen. Het is altijd handig om te kijken of er geen strategie mogelijk is. Bij het spelen van blackjack wordt er door de meeste ervaren spelers afgeraden om in te zetten op ‘ insurance bet’. Uit deze optie kan je kiezen als de eerste kaart van de dealer een Aas is. Bij insurance krijg je 2:1 uitbetaald als de dealer Blackjack heeft, op dat moment verlies je niet de volledige inzet. De kans hierop is echter maar ⅓, en dat is dus niet zo groot. Wij denken daarom ook dat het verstandiger is om deze optie af te slaan, maar dat is natuurlijk ieder voor zich.

Met een blackjack strategie spelen kan je dus meer kansen opleveren. Maar als laatste willen we je nog duidelijk maken dat, weten wanneer je moet stoppen misschien wel een van de belangrijkste regels is. Want je kan nog zoveel winst maken, maar als je dan niet van ophouden weet, dan kan het in 1 klap weer weg zijn, en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren