Roulette Spelregels

Het roulette spel is een spel dat een lange historie heeft en dat door de jaren heen is ontwikkeld tot het spel dat wij vandaag de dag kennen. U kunt het roulette spel in meerdere varianten tegen komen die allemaal zo hun eigen regeltjes hebben. In de basis zijn echter de roulette spelregels hetzelfde en door deze te kennen kunt u een heel eind komen. Voor de echte finesses van het roulette spel zult u echter wat langer moeten studeren.

Varianten van Roulette Spelregels

De verschillende roulette varianten zijn ontstaan toen het van oorsprong Chinese spel naar Frankrijk werd meegenomen en later naar Amerika. Op dat moment is naast de Europese of Franse roulette ook de Amerikaanse roulette ontstaan in de wereld van het online gokken. Hoewel deze varianten in de basis dezelfde online roulette spelregels hebben is het belangrijkste verschil dat de Amerikaanse variant een vakje meer heeft. Dit zorgt er voor dat de roulette spelregels hierdoor afwijken omdat er meer inzet mogelijkheden zijn. Deze aanpassing aan het spel is gedaan om de winkansen voor het huis te verhogen en het is daarom aan te raden om te kiezen voor de Franse of Europese variant. Bij de meeste online casino’s zult u deze laatste variant aan treffen dus is de kennis van deze internet roulette spelregels genoeg om het spel te kunnen spelen.

Het roulette spel wordt gespeeld met een roulette wiel en een balletje dat in dit wiel wordt gedraaid en een speelveld om de inzetten te doen. Dit wiel heeft volgens de Europese en Franse spelregels voor roulette 37 vakjes die genummerd zijn van 1 tot en met 36 plus een vakje met het getal 0, de Amerikaanse variant heeft hiernaast ook nog een vakje met het getal 00 (dubbel nul). Deze zelfde getallen staan ook op het speelveld vermeld waar u uw inzetten moet doen. De roulette online spelregels bepalen dat iedereen die mee wil spelen hun inzetten op het veld met nummers kunnen doen. Deze inzetten kunnen gedaan worden op de hokjes met nummers of op combinaties van nummers. Over deze laatste soort inzetten zijn de roulette spelregels het meest uitgebreid, er bestaan namelijk enorm veel verschillende inzet mogelijkheden.

Roulette Spelregels voor gevorderden

Zo kunt u inzetten op twee nummers door uw inzet op de lijn tussen twee nummers te plaatsen en u kunt inzetten op vier nummers door uw inzet op de kruising tussen vier nummers te plaatsen. De spelregels voor online roulette laten het ook toe om in te zetten op een straat van drie nummers door voor de buitenlijn te kiezen of voor lijn inzet van zes nummers door uw inzet op de kruising van de lijnen tussen twee straten en de buitenlijn neer te leggen. Volgens de spelregels voor roulette online spelen maken ook inzetten op een dozijn mogelijk. U kunt hiervoor uw inzet ook een kolom zetten aan de zijkant van het speelveld of op de speciale vakken voor de eerst twaalf nummers, de tweede twaalf nummers of de derde twaalf nummers. Volgens de roulette spelregels kunt u ook uw inzet doen op de helft van het veld. Hiertoe hebt u een aantal mogelijkheden, u kunt inzetten op rood of zwart, de even of oneven nummers of de eerste of laatste achttien nummers.

Het mag vanzelf spreken dat de winst bij iedere inzet anders is, hierbij maakt het niet uit welke roulette variant die u speelt, wel krijgt u altijd de winst plus uw inzet uitbetaalt. De online roulette spelregels bepalen dat een inzet op één nummer 36 maal uw inzet uitbetaald. Voor een inzet op twee nummers krijgt u achttien maal uw inzet terug. Een inzet op drie nummers betaalt twaalf maal uit en een inzet op vier nummers levert u een winst van acht maal uw inzet op. De roulette online spelregels laten u een winst opstrijken van vijf maal uw inzet als u ingezet hebt op zes nummers. Uw inzet op twaalf nummers zal u een winst van twee maal uw inzet opleveren en hierbij maakt het niet uit op welk dozijn u in zet. Een winst op één van de nummers in het halve veld waar u op inzet zal u, volgens de internet roulette spelregels, een winst opleveren van één maal uw inzet naast het feit dat u natuurlijk uw inzet terug wint.

U begrijpt wel dat er door deze vele spelregels voor roulette heel wat te bestuderen valt. Het geen dat hier besproken is bevat slechts een gedeelte van alle inzet mogelijkheden. Er zijn bij de verschillende roulette varianten nog veel meer mogelijkheden om in te zetten. De spelregels voor online roulette laten u ook in het roulette wiel inzetten of diverse inzet varianten die de Franse of Amerikaanse variant kennen. Wij raden u aan om voor deze uitgebreidere uitleg van de spelregels voor roulette online een op roulette gespecialiseerde website te bezoeken. Een goed voorbeeld van een website waar u een zeer uitgebreide uitleg van alle varianten kunt vinden is Spelen-roulette.nl.

Comments on this entry are closed.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren