Speel vandaag Hot Scatter met extra cashback

by Nadia

Wil je vandaag gebruik maken van een verhoogde cashback van maar liefst 15% meer dan normaal? Dan is de Super Tuesday aanbieding waar je als No Bonus Casino speler vandaag 14 november 2017 gebruik van kunt maken de perfecte aanbieding voor je. Wanneer je op deze dag namelijk een gokje waagt op de Waanzinnige klassieker Hot Scatter van Amatic en uiteindelijk toch verliest, dan kun je in plaats van 10% cashback 25% cashback vragen. Zo kun je per speler maximaal 40 euro van je verloren geld terug krijgen! Waarom ze vandaag gekozen hebben voor de video slot Hot Scatter is heel simpel, het is namelijk een klassieker die vandaag de dag nog steeds in de smaak valt bij veel spelers en waar je ook nog eens enorme prijzen mee kunt winnen in bijvoorbeeld het bonus spel. 

Meer over de Hot Scatter slot

De video slot Hot Scatter is ontwikkeld door Amatic, en dat zie je al meteen na het openen van het spel, tenminste wanneer je vaker online slots gespeeld hebt van deze software ontwikkelaar. De Hot Scatter heeft een typische fruitautomaat look, waardoor het dus echt een klassieker is die je online kunt spelen. De symbolen zijn hier uiteraard op aangepast, denk hierbij aan prachtige kleurrijke fruitsymbolen en zevens en sterren. De sterren zijn zeker geen onbelangrijke symbolen aangezien deze de bonusrondes kunnen starten.

Bonus spel

Wanneer je de Scatter symbolen in je scherm krijgt, de blauwe ster symbolen, kun je terecht komen in het bonus spel. Hiervoor dien je namelijk minimaal drie scatter symbolen op je scherm te hebben staan, deze symbolen kunnen namelijk voor wel 15 frees spins zorgen. De sterren kunnen op iedere willekeurige plek in je scherm terecht komen, naast free spins kunnen ze je ook heel veel extra credits opleveren.

Wanneer je vaker Amatic slots gespeeld hebt dan weet je waarschijnlijk al precies hoe het spel werkt. De knoppen in het spel spreken eigenlijk allemaal voor zich, zo gebruik je de ´bet´knop om je inzet te bepalen, de ´lines´ knop om het aantal winlijnen aan te geven en de start knop om de rollen te laten draaien. Weet je toch nog niet zo goed hoe alles werkt, dan kun je de video slot natuurlijk eerst eens gratis uitproberen.

Regels:

  • Deze Super Tuesday etra cashback aanbieding van 25% is alleen geldig op dinsdag 14 november 2017
  • Zo kunnen spelers dus een extra cashback van 25% tot aan een maximaal bedrag van 40 euro terug krijgen wanneer ze op deze dag spelen op de Hot Scatter slot van Amatic
  • Je kunt alleen gebruik maken van dit aanbod wanneer je geld verloren hebt tijdens het spelen
  • Speel je andere spellen dan geldt de reguliere cashback van 10%
  • Mee doen met deze aanbieding kan wanneer je hierover per email bent geïnformeerd

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren