Speel mee met de Polder Challenge op Gonzo´s Quest deze week

by Nadia

Normaal gesproken ben je gewend dat wanneer er een Mysteryspins actie is geweest je diezelfde week kunt rekenen op een waanzinnige Polder Challenge op dezelfde video slot. Toch is het deze week net even anders dan je gewend bent, afgelopen zondag kon je namelijk gratis spins ontvangen op de Jack Hammer video slot maar deze week kun je genieten van een Polder Challenge op de Gonzo´s Quest video slot. Maar omdat beide slots zeer populair zijn bij de Polder spelers weten we zeker dat dit geen probleem hoeft te zijn, vooral niet omdat de Polder Challenge van deze week heel erg gemakkelijk te winnen is. Je kunt meespelen met deze Polder Challenge tussen 13 februari en 18 februari 2017 op de Gonzo´s Quest video slot die je kunt vinden in de online casino lobby. Het bedrag dat je deze week kunt winnen is 200 euro boven op de normale winsten, en dit bedrag staat gelijk aan 1000 keer de minimale inzet boven op je reguliere winst! Top uitdaging die je zeker niet mag missen!

Het draait allemaal om de vermenigvuldiger

Bij de Gonzo´s Quest video slot draait het allemaal om de falling symbols feature en hiermee kun je enorm veel free spins winnen. Zodra je een winnende combinatie maakt verdwijnen de symbolen en komen er nieuwe voor in de plaats, dit proces gaat net zo lang door tot dat je geen winnende combinatie meer maakt. Bij deze free spins bonus draait het allemaal om de vermenigvuldigers, je kunt namelijk een vermenigvuldiger krijgen van keer 15, en dit is dan ook precies de bedoeling tijdens de Polder Challenge van deze week. Om dit te krijgen hoef je maar drie of meer re-spins te krijgen! Wanneer dit gelukt is maak je snel een screenshot van je winst en schrijf je het tijdstip op, deze informatie stuur je door naar de klantenservice en zij zullen je aanvraag in behandeling nemen. Zodra ze je winst gecontroleerd hebben ontvang je de Polder Challenge prijs van 200 euro boven op je eigen winst.

gonzos quest polder challenge

Regels van deze Challenge:

  • Je kunt meespelen met deze Polder Challenge op de Gonzo´s Quest video slot tussen 13 en 18 februari 2017.
  • Het bedrag van 200 euro kun je winnen wanneer je in het free bonus spel keer 15 vermenigvuldigers behaald.
  • Om kans te maken dien je de Gonzo´s Quest voor echt geld te spelen.
  • Om mee te spelen dien je in te zetten met een bedrag van minimaal 0,20 eurocent per draai.
  • Om je bonus te claimen (het bedrag van 200 euro wordt namelijk uitgekeerd in bonus tegoed) dien je een screenshot van je winst naar de klantenservice te sturen.
  • De bonus heeft een verminderde rondspeelwaarde van 10x.
  • Alle spelers kunnen deze week 1 keer het bedrag van 200 euro bonus claimen.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren