Speel de video slot Admiral Nelson tijdens speciale cashback actie

by Nadia

Wanneer jij vandaag relaxed een gokje wil wagen dien je een bezoekje te brengen aan het No Bonus Casino. Daar kun je vandaag 1 augustus 2017 namelijk meespelen met een geweldige promotie op een prachtig klassiek Amatic slot. Wanneer je namelijk op deze dag de video slot Admiral Nelson speelt voor echt geld en mooie prijzen wint, kun je deze uiteraard houden en laten uitbetalen. Maar wanneer je vandaag op dit specifieke slot speelt voor echt geld en geld verliest, kun je in plaats van 10% cashback gebruik maken van een speciale 25% cashback promotie. Je kunt de volgende dag een bedrag tot maximaal 40 euro terug krijgen. Het is dus zeker de moeite waard om vandaag een gokje te komen wagen op deze prachtige klassieker.

Video slot Admiral Nelson

Wanneer je de video slot Admiral Nelson opent heb je het gevoel terug in de tijd te gaan, deze Amatic video slot neemt je namelijk terug naar de 16e eeuw. In deze tijd was de Britse Kolonie druk bezig met het veroveren van de wereld. Met hun schepen voeren ze de hele wereld over, en jij kunt je voor 1 dag een echte kapitein voelen en mooie prijzen winnen door verschillende symbolen te verzamelen en te combineren. Het is een spannend avontuur waarin je beland zodra je de Admiral Nelson video slot opent, het leukste aan dit spannende tripje is dat je er leuke geldprijzen mee kunt winnen. De video slot bestaat uit 5 rollen en 3 rijen en 10 inzetlijnen, daarnaast beschikt de video slot zelfs over een eigen bonusspel. Wil je zien hoe deze lijnen door je scherm lopen kun je dat altijd even op je gemak bekijken in de paytable, daar kun je overigens ook precies zien hoeveel de verschillende symbolen waard zijn. Wanneer je vaker Amatic slots gespeeld hebt is de Admiral Nelson video slot gemakkelijk om te spelen. Ook bij het spelen op dit slot geldt hoe meer je inzet hoe meer de symbolen uiteindelijk bij winst waard zijn.

Regels van deze promotie

  • Speel mee met deze speciale cashback actie op dinsdag 1 augustus 2017 waarbij je 25% cashback krijgt in plaats van 10%
  • Je kunt alleen 25% cashback krijgen wanneer je speelrondes hebt verloren op de video slot Admiral Nelson
  • Je kunt maximaal 40 euro terug krijgen per speler
  • Wanneer je speelt op andere slots kun je rekenen op de normale cashback van 10%
  • Je kunt meespelen met deze actie wanneer je per mail op de hoogte ben gebracht van deze super tuesday

 

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren