Reel Steal of gokken op golf

by gokken

Plaatje van Reel Steal SlotBen je gek op de bekende maffia films, of de grote gangster films met een beetje Shaft invloeden, dan is dit video slot met zijn vijf rollen en 9 winlijnen misschien wel voor jou weg gelegd. Ook beschikt hij over Wild symbolen waardoor je een vermenigvuldiging van x5 krijgt! Absoluut niet verkeerd dus, en zoals we al zeiden is het spel een beetje een combinatie van gangster maffia en Shaft, door het muziekje dat ze tijdens het spelen draaien. Het is dus eigenlijk een spel met een dubbel thema, maar welk thema je het ook vindt, het blijft een stoer, en wat macho thema.

Nu ben je misschien wel benieuwd over welk video slot we het dan hebben, en dat is natuurlijk Reel Steal. De gangster symbolen zorgen ervoor dat het net lijkt alsof je naar een goede actie film aan het kijken bent. We kunnen dan ook echt zeggen dat de verschillende thema’s zorgen voor een unieke sfeer. En naast dat de sfeer dus erg goed is, ziet de video slot er ook nog eens prachtig uit.

Het is natuurlijk ook niet vreemd dat dit slot er zo goed uit ziet, het heeft dan ook alles te maken doordat het een video slot is van het bekende Netent. En zoals je misschien al weet ontwikkeld Netent bijna alle online video slots, en weet dus precies waar de spelers naar op zoek zijn. De symbolen in dit slot zijn dus verschillende gangsters, opperbazen, kluizen, wapens en paspoorten. En aan beide zijkanten van het scherm zie je verschillende kluis sloten staan met cijfers erop, en deze cijfers geven de winlijnen van het spel weer. Dit zijn er negen in totaal, en als je met je muis op de sloten gaat staan dan zie je precies hoe deze winlijnen door het spel heen lopen. Natuurlijk geldt hier met hoe meer winlijnen je speelt, hoe meer kans je maakt op mooie prijzen.

Ben je niet zo van de video slots en ben je liever bezig met wat Tiger Woods heeft gedaan, of Adam Scott, dan kun je daar ook flink wat geld mee verdienen. We hebben het dan natuurlijk over gokken op golf. Golf is een sport die misschien vooral bekend staat om zijn nette kleding en rijke mensen, maar als je kijkt naar de geschiedenis van golf, dan zien we dat bij volkeren als de Egyptenaren, Perzen en Grieken dingen in geschrift terug gevonden wat veel weg heeft van de golf sport, en dat de sport dus al eeuwen oud is. Waarschijnlijk zal het gokken op de sport dan net zo oud zijn, want deze volkeren waren zeker niet vies van gokken. Maar gelukkig hebben we tegenwoordig internet en is het lekker gemakkelijk online mogelijk!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren