Preview video van Guns ´n Roses video slot

by Nadia

Er zijn mensen die al maanden op dit geweldige slot wachten, en gelukkig duurt het wachten nu niet meer zo lang. Het zal namelijk niet lang meer duren voor de geweldige Netent video slot Guns ´n Roses uit komt. Dit geweldige spel wordt namelijk in januari van 2016 verwacht, en dat betekent dat we nog maar 2 maanden hoeven te wachten. Maar om dit wachten iets dragelijker te kunnen maken is er nu een officiële preview video uit, waarin je kunt zien wat je allemaal te wachten staat. En deze video is precies wat we van dit geweldige Netent spel verwachten, vol muziek en natuurlijk geweldige features. De muziek die je tijdens het spelen hoort is natuurlijk afkomstig van de legendarische rockband Guns ´n Roses. Zo hoor je verschillende wereldhits voorbij komen als Sweet Child O´ Mine en Welcome to the Jungle. De Guns ´n Roses video slot is een branded video slot van Netent, een aantal andere voorbeelden van branded video slots zijn natuurlijk Scarface, Aliens en het Dracula slot. Al deze branded video slot zijn stuk voor stuk hits, die vandaag de dag nog steeds gespeeld worden.

Kies je eigen soundtrack

De video slot van Guns ´n Roses zal enorm uitgebreid zijn, zo zal je aan het begin van het spel je eigen soundtrack mogen kiezen, en deze hoor je dan tijdens het spelen. Hierbij kun je kiezen uit een aantal grote hits zoals November Rain, Sweet Child O´ Mine, Welcome to the Jungle, Paradise City en Chinese Democracy. Het kiezen van je eigen soundtrack is natuurlijk iets unieks, normaal gesproken zit je namelijk opgescheept met een of andere saai deuntje dat je hooguit uit kunt zetten tijdens het spelen. Het zijn van dan ook geen liedjes waarvan je zin krijgt om te rock-‘n-rollen, iets dat bij de Guns ´n Roses slot wel het geval zal zijn.

Een ander spannend iets aan dit slot is de random multiplier die ieder moment in een keer zomaar tevoorschijn kan komen tijdens het spelen. Dat betekent dat er tijdens iedere spin zomaar in eens een multiplier van x10 op kan duiken. Deze zorgt er voor dat het spel een stuk spannender wordt, vooral omdat het niet om zomaar een multiplier gaat, maar om een multiplier van x10, deze kan je winst natuurlijk enorm omhoog halen. De Guns ´n Roses video slot beschikt ook over een unieke Wild, eentje die in de vorm van een groot kruis over je tweede, derde en vierde rol verschijnt. Zo op het midden van je scherm is natuurlijk een enorm winstgevend plek.

Bonusspel

Alsof er nog niet genoeg geweldige features in het spel aanwezig zijn, is er ook nog een bonusspel. Tijdens dit bonusspel kun je enorme prijzen winnen, en daarnaast ziet het bonusspel er ook nog eens heel leuk uit. Zo hoor je bijvoorbeeld een juichend publiek tijdens het spelen, en het leuke hier aan is dat dit geluiden zijn die echt afkomstig zijn van live shows van deze geweldige band. Je speelt het bonusspel aan een Multi Bonus Wheel, dit geeft je eigenlijk een soort van Rad van Fortuin idee, maar dan in Guns ´n Roses stijl. Daarnaast is er ook nog een soort van extra bonusspel aanwezig, de Crowd Pleaser. Hierbij neem je plaats op het podium en speel je op een speciale gokkast waar in plaats van kersen en citroenen als symbolen vette gitaren aanwezig zijn. Als dat geen rock-‘n-roll bonusspel is dan weet ik het ook niet meer.

Om je een idee te geven van hoe de video slot eruit gaat zien hebben we onder aan de tekst de preview video geplaatst, dan kun je in ieder geval al vast genieten van een voorproefje tot dat het 21 januari 2016 is.

 

 

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren