Positieve loterij verhalen

by Nadia

We hebben je misschien bang gemaakt met het artikel over de horror loterij verhalen waarbij mensen die de loterij gewonnen hebben na een bepaalde periode alles kwijt zijn geraakt door verkeerde investeringen, moord of een drugsprobleem. Maar natuurlijk zijn er ook een hele boel positieve loterij verhalen. Om de spirit positief te houden, bespreken we in deze tekst een aantal leuke en positieve loterij verhalen met je. Want gelukkig zijn er niet alleen maar horror verhalen bekend van mensen die de loterij gewonnen hebben. Er zijn verhalen bekend van winnaars die veel goede dingen hebben gedaan met hun winst, en die dus beter in staat waren om met hun geldprijs om te gaan. Onderstaande verhalen zullen je laten zien dat het winnen van de loterij dus niet altijd een vloek hoeft te zijn, maar dat het ook een zegen kan zijn.

Allen en Violet Large

Een Canadees koppel, genaamd Allen en Violet, bereikten in 2010 de headlines doordat ze een bedrag wonnen van 11,2 miljoen dollar. De twee waren in die tijd dat ze het geld wonnen al in de zeventig, en ze besloten dat er andere waren die het harder nodig hadden dan zij zelf. Na dat ze hun familie leden hadden voorzien van leuke bedragen besloten ze om een groot gedeelte van hun overgebleven winst te doneren aan ziekenhuizen en andere goede doelen.

Colin en Christine Weir

Een ander echtpaar uit Schotland won in 2011 maar liefst een bedrag van 250 miljoen dollar, en ook zij hebben er voor gekozen om het geld niet alleen maar voor hun zelf te houden. Ze hebben namelijk een aantal opmerkelijke schenkingen gedaan, zoals het helpen van een meisje met een hersenverlamming, een veelbelovende kunstenaar en een kind in nood van een prothese. Daarnaast hebben ze ook nog hun oude huis weggegeven aan een buurman, en miljoenen uitgegeven aan andere goede doelen. Maar met een bedrag van 250 miljoen dollar is dit natuurlijk ook allemaal gemakkelijk mogelijk.

Jim en Carolyn McCullar

In 2011 won het echtpaar Jim en Carolyn McCullar uit een kleine stad in de staat Washinton een bedrag van maar liefst 190 miljoen dollar in de Mega Millions Lottery. In plaats van al het geld uit te geven aan dure trips en luxe spullen, besloten e McCullars om het geld te besteden aan hun jongere familieleden zodat zij zich voor de rest van hun leven geen zorgen hoefde te maken over geld.

Louise White

De 81-jarige Louise White liep in 2012 weg met een bedrag van maar liefst 210 miljoen dollar, die ze had gewonnen bij de Million Rhode Island Powerball Lottery. White wilde niet precies zeggen wat ze met het geld van plan was, wel gaf ze direct aan dat ze in ieder geval haar familie blij zou maken. Daarnaast vroeg ze ook juridische hulp aan om het enorme bedrag  veilig te kunnen beheren. Zo kun je wel zien dat 81 jaar veel levenservaring met zich mee brengt.

Les Robins

Les Robins was des tijds een middelbare school leraar toen hij in 1993 de hoogste Powerball jackpot van die tijd won, namelijk een bedrag van 111 miljoen dollar. Doordat hij door zijn beroep uiteraard veel met kinderen om ging besloot hij een groot gedeelte van zijn winst te gebruiken om een kinder kamp mee op te zetten. Zoveel jaar later is het kamp nog steeds een groot succes.

Jim Dancy

Jim Dancy won dan misschien geen miljoenen, maar toch besloot hij zijn gehele winst van 10.000 dollar die hij won in de Michigan Lottery´s Club, te doneren. Hij gaf zijn gehele winst weg aan de Greater Kalamazoo United Way, in plaats van de prijs voor zich zelf te houden.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren