Polder Challenge met kans op 777 euro

by Nadia

We hebben je afgelopen week nog niets verteld over de Polder Challenge van deze week, en dat betekent dat je alleen vandaag en dit weekend nog hebt om deze uitdaging te spelen en je dus snel meer informatie dient te weten. In dit artikel zullen we dan ook alle informatie over de Polder Challenge van deze week in het kort met je bespreken. Ook deze week kun je namelijk weer een geweldige prijs winnen boven op de normale winsten die je maakt tijdens het spelen. Wat je moet doen om kans te maken op deze enorme prijs is de video slot Koi Princess tussen 30 januari en 4 februari 2017 spelen. De prijs die je uiteindelijk kunt winnen is een bedrag van maar liefst 777 euro, wil jij graag weten hoe je kans maakt op dit bedrag? Lees dan snel dit artikel door.

Hoe maak je kans op dit bedrag?

Nu wil jij natuurlijk dol graag weten hoe je kans kunt maken op dit geweldige bedrag, en terecht! De Koi Princess video slot zit vol met speciale features waardoor je sowieso al veel kans maakt op mooie prijzen tijdens het spelen. Zo kun je denken aan de aanwezigheid van willekeurige wilds en de verschillende bonus spellen waaronder de Wheels of Fortune en Wild Reels Free Spins feature en laat dat nou juist de speciale feature zijn die je tijdens deze Polder Challenge nodig hebt. Lukt het jou om tijdens deze feature vijf wild reels op hetzelfde moment in je scherm te draaien dan ben jij de gelukkige winnaar van deze Polder Challenge.

Zie onderstaand plaatje voor een voorbeeld van de 5 Wild reels die je deze week moet draaien om kans te maken op die 777 euro.

koi princess challenge

Claim zelf je prijs

Wees niet verbaasd wanneer het bedrag van 777 euro niet op je account wordt bijgeschreven op het moment dat je deze combinatie in je scherm hebt staan. Als speler dien je namelijk zelf je prijs te claimen bij de klantenservice, aller eerst begin je door een screenshot te maken van de winnende combinatie en deze stuur je door via live chat of e-mail. Noteer ook het tijdstip van je winst, op die manier kunnen ze je winst namelijk snel traceren. Bedenk wel dat je om mee te kunnen spelen aan deze Polder Challenge de video slot Koi Princess dient te spelen met een minimale inzet van 1 euro per spin op de Koi Princess. Het bedrag van 777 euro zal nadat je de winnende combinatie hebt gedraaid en je prijs hebt geclaimd bij de klantenservice in bonus geld worden uitbetaald met een rondspeelwaarde van 10 keer.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren