Polder Challenge met kans op 2500 euro

by Nadia

Het is de hoogste tijd om de Polder Challenge van deze week bekend te maken! We moeten er wel bij zeggen dat dit een Challenge is waarmee je enorme bedragen kunt winnen, dus schrik niet! Tijdens de Challenge van deze week kun je namelijk kans maken op twee verschillende bedragen, en een van deze bedragen is enorm hoog! Wat je moet doen om kans te maken op de bedragen van 250 euro of 2500 euro is deze week de geselecteerde video slot voor echt geld te spelen. Ben jij benieuwd naar welk spel het is waarop je deze week de Polder Challenge kunt winnen, en wat de uitdaging precies is? Dan kun je onderstaande informatie doornemen zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met mee doen, dit kan namelijk nog tot 11 maart 2017. 

Speel de Diamond Monkey video slot

Voor sommige Polder spelers was het geen verrassing dat dit prachtige slot deze week in het teken van de Challenge stond, aangezien dit slot ook werd gebruikt bij de Mysteryspins aanbieding van afgelopen zondag. Wanneer je hier aan mee gespeeld hebt dan weet je ook al dat de Diamond Monkey video slot een waanzinnig slot heeft met een uniek symbool, namelijk de wild die tegelijkertijd ook als scatter fungeert. Zodra je 3 van deze symbolen op je scherm krijgt tijdens dezelfde draai zal automatisch de free spins bonus worden geactiveerd. Dat is het moment waarop je mooie prijzen kunt winnen. Zo zal eerst een willekeurig een expanding symbool worden geselecteerd en dit symbool zal altijd uitbetalen aan de hand van de paytable, of de symbolen nou wel of niet op opeenvolgende rollen staan. Dit willekeurig geselecteerd symbool breid zich uit naar beneden vanaf de positie waar deze terecht is gekomen, zo kun je er dus wel 20 op hetzelfde moment krijgen.

Polder Challenge Diamond Monkey

Challenge van deze week

Op het moment dat je expanding symbool is geselecteerd kun je tien gratis spins spelen en kans maken op een van de Polder Challenge prijzen. Om kans te maken op deze geweldige bedragen dien je je scherm te vullen met dezelfde symbolen, welke symbolen er staan bepalen uiteindelijk op welke prijs je recht hebt. Is dit een scherm vol met of wel de groene, rode, paarse of gele edelstenen dan heb je recht op de prijs van 250 euro, maar wanneer je 20 star, olifant, schatkist, paleis of diamant symbolen op je scherm hebt staan dan is het echt feest, dan heb je namelijk recht op de prijs van 2500 euro! Belangrijk om te onthouden is dat je deze week slechts een keer een prijs kunt claimen, dus heb je direct je scherm vol met bijvoorbeeld gele edelstenen en heb je dus recht op de 250 euro prijs, weet dan wel dat je deze week niet meer verder kunt spelen voor die enorme prijs van 2500 euro!

Regels:

  • De Polder Challenge wordt gespeeld op de Diamond Monkey video slot en is geldig van 6 maart tot 11 maart 2017.
  • Je kunt kans maken op de prijs van 250 euro door tijdens je free spins ronde je hele scherm te vullen met groene, rode, paarse, of gele edelstenen.
  • Je kunt kans maken op de prijs van 2500 euro door tijdens je free spins ronde je hele scherm te vullen met star, olifant, schatkist, paleis of diamant symbolen.
  • Het slot dient voor echt geld te worden gespeeld, met een minimale inzet van 1 euro per draai.
  • Wanneer je recht hebt op een van de prijzen dien je een screenshot te maken van je winst en deze samen met het tijdstip naar de klantenservice door te sturen.
  • De prijs zal worden uitgekeerd in de vorm van bonus tegoed met een verminderde rondspeelwaarde van 10 x.
  • Alle Polder spelers kunnen gebruik maken van 1 claim tijdens deze Challenge.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren