Online van je gokverslaving afkomen

by Nadia

Stel je eens voor dat je al jaren met een probleem zit, en dan bedoelen we een gokprobleem. Je bent al die tijd al bezig om van de verslaving af te komen, en het ene moment gaat het goed en voor je het weet heb je weer een terugval. Er zijn veel probleem gokkers die met deze problemen kampen. Meestal heeft het alles te maken met het feit dat iemand met een gokverslaving niet graag bekend wil maken dat er problemen zijn. Voor veel mensen is de drempel om hulp te zoeken bij familie, vrienden of de huisarts toch nog iets te hoog. Zou er een mogelijk zijn om online van je gokprobleem af te komen? Lees er alles over in onderstaande tekst.

Training online

Indien jij kampt met een gokverslaving maar de stap om naar de huistarts te gaan te groot vind is er misschien een uitkomst voor jou. De Universiteit van Amsterdam heeft namelijk een online training ontwikkeld die geheel anoniem en ook nog een gratis is. Tijdens deze training gaan mensen met een gokverslaving hun problemen te lijf, de training is er dan ook op gericht een gokverslaving drastisch te verminderen, of wat natuurlijk nog beter om de verslaving te laten verdwijnen. De training heet TOP Gambling Training waarbij TOP voor Training van Onbewuste Processen staat. Het is een wetenschappelijke hulp die gebaseerd is op de stelling dat je als persoon zelf in staat bent om je hersenen te trainen en deze dus ook te beïnvloeden.

De resultaten die tot nu toe geboekt zijn blijken veelbelovend te zijn. De werkwijze is al uitgebreid getest, en in samenwerking met de Universiteit van Antwerpen is het eindresultaat dus een training die uitermate geschikt is voor personen vanaf 18 jaar die kampen met een gokverslaving. Als je dit allemaal zo leest dan klinkt het als een fantastische training, wat waarschijnlijk ook zo zal zijn, maar wat maakt deze TOP nou eigenlijk zo uniek? De ontwikkelaars vertellen dat het mensen die met een gokprobleem kampen vinden dat het hen is overkomen. Zo zeggen ze dat ze er niet bewust voor hebben gekozen, ze zouden dus geen keuze hebben. Over deze stelling valt uiteraard te discussiëren want ergens voor kiezen of niet is natuurlijk niet meetbaar. Uit de training blijkt dat we toch zelf invloed hebben op onze eigen onbewuste en bewuste gewoontes. Juist hierdoor beïnvloeden we het mentale systeem en kan er reslutaat geboekt worden.

Resultaat

Het programma is nog niet helemaal uitontwikkeld, vandaar dat we nog even moet wachten. Maar wel is uit de tests gebleken dat 62% baat heeft bij deze online trinaing, die dus niet te vergeten geheel anoniem en gratis is. Dit betekent dat het zeker het proberen waard is. De ontwikkelaars van de training zouden dan ook graag willen dat zoveel mogelijk deelnemers de training gaan doen, door hen ervaringen kan de training namelijk alleen nog maar verbeteren.

 

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren