Online Gokken voor het EK Voetbal

by admin

Het is weer bijna zover, het Europees kampioenschappen voetbal te Polen en in de Oekraïne begint bijna. Nadat we natuurlijk met zijn allen een trauma op hebben gelopen (zoals vaker gebeurt) gedurende de laatste spannende Wereldkampioenschappen voetbal, waar we nipt verloren van de Spanjaarden (althans volgens ondergetekende) is het nu alweer tijd om revange te nemen op ieder Europees voetbal land wat zich heeft gekwalificeerd om deel te nemen. Dit is natuurlijk een spannend iets, maar vaak gaan we soepeltjes door de poule fase heen om dan onderuit te gaan in de kwartfinales. Wellicht is het dit keer niet zo en vliegen we weer door naar de finale. Kortom enorm spannend. Maar je kan het spel nog spannender maken door het online gokken te verkennen en wellicht op een wedstrijd van het Nederlands Elftal te gokken of een van de andere landen. Maar heeft het Nederlands efltal het in de afgelopen jaren wel goed gedaan? Hieronder gaan we daar dieper op in en vertonen wij de uitslagen vanaf 18 augustus 2010 inclusief oefenmatches.

18-08-2010 Oekraïne – Nederland: 1 – 1
17-11-2010 Nederland – Turkije: 1 – 0
19-02-2011 Nederland – Oostenrijk: 3 – 1
04-06-2011 Brazilië – Nederland: 0 – 0
08-06-2011 Uruguay – Nederland: 1 – 1 (Na strafschoppen verliest NL)
11-11-2011 Nederland – Zwitserland: 0 – 0
15-11-2011 Duitsland – Nederland: 3 – 0
29-02-2012 Engeland – Nederland: 2 – 3
22-05-2012 Bayern München – Nederland
26-05-2012 Nederland – Bulgarije
30-05-2012 Nederland – Slowakije
02-06-2012 Nederland – Noord-Ierland

Zoals je ziet hebben wij het de afgelopen jaren goed gedaan. Dat betekent dus dat we een redelijk grote kans hebben om ver te komen. Ideaal dus om te gokken op voetbal. Want als je een beetje verstand hebt van het spelletje kun je al veel wedstrijden goed raden en dus redelijk wat geld verdienen, want het gokken op voetbal is namelijk echt gokken voor geld. Alles wat je dus wint, mag je dus zelf houden en wordt dan ook snel naar jou overgemaakt. Het is dus belangrijk dat je weet wat je doet en niet zomaar gaat gokken of zomaar flink wat geld over de balk smijt. Gok dus met verstand en kennis.

In eerste instantie lijkt dit een tegenstrijdigheid aangezien je bij de meeste gokspelletjes echt geluk moet hebben. Maar bij het gokken op sport verschilt het. Je kan namelijk, als je verstand hebt van de sport en van de spelers ontzettend goed presteren. Zo zijn er veel mensen flink wat geld rijker geworden toen zij wonnen nadat ze hadden gewed op een verlies van PSV in Breda te NAC. De meeste mensen wisten eigenlijk al dat het risico groot was, ook al was het jammer voor de fans van PSV, het was toch een kwestie van tijd voor de trainer Fred Rutten weg moest om plek te maken voor een goede vervanger. En dit maakt het internet gokken weer interessant want ook hier had je op kunnen wedden!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Sport .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren