Online Gokken op de Super Lucky Frog

by admin

Om de zoveel tijd nemen we een bepaalde casino gokkast uit onze video slots collectie onder de loep. En vandaag beginnen we met de Super Lucky Frog die door Netent is ontwikkeld. Het online gokken op de Super Lucky Frog is zoals de naam je misschien doet vermoeden een feest want het grote voordeel is dat je kans maakt op drie verschillende jackpots. De Super (de hoogste), de Lucky (de middelste) en de Froggy die de laagste is maar dat wil niet zeggen dat de prijs niets waard is. Hij loopt vaak op tot de paar honderd Euro. En dat is niet het enige want de “normale” prijzen die je kan winnen op deze top video slot zijn allemaal redelijk hoog. Het ligt er natuurlijk ook weer aan hoeveel je inzet maar toch zelfs bij de minimale inzetten is het vaak meer dan andere online video slots. Het gokken voor geld op de Super Lucky Frog is dan ook hartstikke leuk aangezien je ook veel geld kan verdienen, per draai.

De mensen die wat van sprookjes weten zullen de Super Lucky Frog direct herkennen aan zijn leuke symbolen en plaatjes die zo uit de spookjeswereld komen. Je kan op deze video slot gratis gokken of gokken met iDeal zodat je ook echte prijzen en echt geld kan winnen. De Super Lucky Frog telt ook maar liefst 25 winlijnen op de 5 rollen. Daarop is het natuurlijk de bedoeling dat je zoveel mogelijk combinaties moet zien te verkrijgen. Het mooie is dat de winlijnen kris kras door het scherm lopen en je dus op die manier veel meer kans hebt om een van de mooie prijzen te winnen.

Het online gokken op de Super Lucky Frog is heel erg simpel en de meeste dingen spreken eigenlijk voor zich. Je hebt het basisspel waar je direct aan begint en waar je eigenlijk gewoon voor op de knop moet drukken. En je hebt natuurlijk het bonusspel en dat is de plek waar je veel mooie prijzen kan winnen. Het bonusspel is zoals we al zeiden het meest interessant en zeker als je gaat gokken voor geld dan zul je zien dat de prijzen die je dan wint echt zijn en die komen dan ook direct op je scherm te staan. Maar om in het bonusspel te komen moet je wel eerst 3 bonus symbolen zien te verkrijgen die zich op de rollen bevinden. Ook hier is het mooi dat het bonusspel niet op hetzelfde scherm van het basisspel wordt gespeeld maar op een totaal ander scherm. Je ziet een groot rad en daar staan de prijzen en natuurlijk de jackpots op. Je hebt diverse munteenheden en iedere eenheid staat weer gelijk aan een te winnen bedrag.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren