Online gokken op de Magic Portals

by gokken

Mooie spannende video slots, zijn er eigenlijk nooit genoeg. En zo dachten ze er bij Netent ook over, want dit jaar hebben ze weer een spannend magisch nieuw slot gemaakt, namelijk de Magic Portals slot. Dit slot is sinds kort ook te spelen bij het geweldige Klaver Casino. ‘Dit video slot is een spannend spel met twee magische poorten die elk symbool in Wild kunnen transformeren, en de Free spin modus kunnen activeren voor nog grotere winsten. Wanneer je dit video slot gespeeld hebt, zal je zeker onder de indruk zijn. Het is zoals de naam al zegt, een magisch mooi slot.

Wat de Magical Portals vooral zo bijzonder maakt, en zich onderscheidt van de andere video slots, is dat dit slot twee portals aan de zijkanten heeft. En bij elke draai van de rollen, verschijnen ook in deze twee portals symbolen. Heb je nou in beide portals dezelfde symbolen, dan krijg je extra Wild symbolen of Free spins. Op die manier kan je winst natuurlijk magisch hoog worden. Dit zijn meteen de 3 speciale eigenschappen van dit geweldige slot, Magic Portals, Wilds en free spins. Magic portals is een video slot dat bestaat uit 5 afzonderlijke rollen, met 3 rijen en 25 vaste winlijnen. Je kunt online gokken met 10 verschillende inzetniveaus, en uiteraard ook eveneens instelbare muntwaarden.

Winlijnen worden gevormd door minstens drie gelijke symbolen opeenvolgende rollen, en dan van links naar rechts. Het is dus eigenlijk de bedoeling om twee gelijke symbolen in de magische poorten te krijgen. Deze poorten bevinden zich op de tweede rij van rol 1 en rol 5. En indien dit lukt, veranderen de andere symbolen in Wilds of je ontvangt Free spins. Indien je twee Free spins symbolen op de Magic Portals hebt staan, dan wordt dus de Free spins modus geactiveerd. In deze modus is de gehele vijfde rol een Magic portal, naast de Magic portal op de tweede rij van rol 1. Op die manier maak je natuurlijk nog meer kans op mooie prijzen.

Gokken op video slots is nog nooit zo magisch geweest, en het fijne is dat dit slot net als alle andere Netent video slots gemakkelijke instellingen heeft. Ook hier kun je je voorkeur aanpassen, dit kun je doen bij de drie kleine icoontjes linksonder in het speelscherm, van het slot. Je kunt er voor kiezen om het geluid aan of uit te zetten, het spel op automatisch spelen te zetten ( dan hoef je niet steeds op de draai knop te drukken) en indien je op het steeksleutelicoontje klikt dan heb je nog enkele aanvullende instellingen. Denk hierbij aan omgevingsgeluid, geluidseffecten etc.

Hou je nou van gokken op roulette, gokken op baccarat of gokken op bingo, bijna alle spelers zijn meteen verkocht na het spelen op de Magic Portals, misschien is het wel echt iets magisch!

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren