Online gokken op bingo

by gokken

Er zijn spellen die al eeuwen over heel de wereld gespeeld worden, en daar is bingo er een van. Omdat het spel erg eenvoudig is en ook nog eens met meerdere mensen te spelen is, is het erg populair onder de mensen. Helaas zijn er nog te veel mensen die denken dat het spelen van bingo alleen in bejaardentehuizen en op campings wordt gespeeld. Tegenwoordig is het spelen van bingo namelijk erg hip en ook nog eens online in verschillende uitvoeringen te spelen. De uitvoeringen zijn vaak zeer verschillend van elkaar, hier moet je bij het online spelen dus wel rekening mee houden.

De meeste mensen hebben geen idee waar het bingo gokken nou eigenlijk vandaan komt. Maar de term van bingo is afgeleid van het woord Beano, wat de oorspronkelijke naam van het spel was. Het spel werd zo genoemd omdat vroeger de spelers de afgeroepen getallen afdekte met bonen. Wanneer een speler vervolgens een patroon compleet had riep hij ‘Beano’. De oorsrpong van het spel kan worden teruggeleid naar de vroege 16e eeuw in Italie. Echter verspreidde het spel zich al snel over Europa en verkreeg het steeds meer populariteit. Het verscheen voor het eerst in de VS op een kermis in Atlanta in 1929. Hoe de naam van Beano naar Bingo veranderde heeft een tamelijk komische inslag. De vertegenwoordiger van speelgoed ‘Edwin Lowe’ hoorde op een dag een speler ‘Bingo’ roepen, en hij besloot dat dat beter klonk als Beano, en bracht het spel vervolgens onder die naam uit.

Online gokken is natuurlijk steeds populairder en het spelen van bingo is natuurlijk veel eenvoudiger online. Hierbij hoef je namelijk niet de deur uit, en heb je niets anders dan een computer of een ander mobiel gokken apparaat met internet nodig. Bovendien is het leuk om verschillende varianten uit te proberen, zodat je weet welke je het leukste vind. Je hebt naast de uitvoering met elektronische afstreepformulieren en balletjes, ook uitvoeringen die gepaard gaan met een fruitmachine. Op die manier heeft het iets weg van gokken op online slots, wat natuurlijk ook erg leuk is om te doen.

Er zijn landen, zoals Nederland en ook bij onze zuiderburen waar het spelen van bingo ‘Kienen’ wordt genoemd. Maar dat is eigenlijk niet juist, want kienen is namelijk op zich al een spel, dat los staat van het bingo spel. Er zijn namelijk genoeg verschillen, zo speel je bij kienen met 90 getallen, en komen er bij het spelen van bingo maar 75 voor, en dan is dat nog maar een klein verschil.

Kun jij nou niet wachten om eens zelf het bingo spel uit te proberen,neem dan eens een kijkje bij het Polder Casino, en probeer dit geweldige spel eens gratis uit.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Bingo Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren