Online gokken op babynaam van het Engels koningshuis

by gokken

En ja hoor het is nu dan eindelijk bekend, Kate en William hebben een zoon gekregen. De weddenschappen over het geslacht van het kindje zijn daarmee nu dus ten einde. Maar het kindje heeft nog geen naam, en in het verleden is het wel eens voor gekomen dat het enkele weken duurt voordat deze bekend gemaakt wordt. Dus er is nog genoeg tijd om je inzet te plaatsen op baby namen. Overigens is dit niet het enige waar op gegokt wordt, er kan zelfs geld in worden gezet op de kleur van de jurk die de populaire zus Pippa zal dragen als ze de baby voor de eerste keer gaat bezoeken.

Bij het online gokken is dus genoeg keuze om een mooie prijs te winnen. Maar het gokken rondom de Royal baby, wordt natuurlijk voornamelijk veel in Groot- Brittannië gedaan. En daar zijn ze natuurlijk dol op gokhallen, en deze vind je dan ook bijna op iedere hoek van de straat. De Britten zijn nu dan ook helemaal in de wolken met de geboorte van de zoon van de Royals, daarmee is het voorbestaan van de monarchie van Groot- Brittannië weer een paar decennia gewaarborgd.

Dat de wedkantoren in Groot-Brittannië goed verdienen aan de naam en overige informatie van de baby prins, is wel te merken. Het gaat hier dan ook om gokken voor echt geld, ook al lijkt het soms alsof de mensen monopoly geld inzetten, als we naar de bedragen kijken. Toen het geslacht van de baby nog niet bekend was, waren de meisjes namen Alexandra en Victoria zeer populair. Afgelopen week hebben sommige mensen al 5000 pond ingezet op de meisjes naam Victoria. Voor deze mensen is het dan ook zeker een tegenvaller dat de baby een jongen is geworden, en dus nooit Victoria zal gaan heten. Maar dat is dan ook het gokje dat je waagt, er nou eenmaal geen strategie voor gokken als het om weddenschappen als deze gaat. Maar de mensen die ingezet hebben op de jongens naam James of George, die maken nog een kans, maar hoe lang ze nog moeten wachten tot dat de naam van de Royal baby bekend is, is nog niet duidelijk.

Dat het overigens zo druk is in wedkantoren in heel Groot-Brittannië, is ook niet zo vreemd. Het land staat sowieso al bekend om het maken van velen weddenschappen, en een wedkantoor op iedere hoek van de straat. En daarbij komt ook nog eens kijken dat de Britten een enorme obsessie hebben met de koninklijke familie. Dit kunnen wij ons als nuchtere Hollanders niet goed voorstellen, maar de Britten vinden iedere ingezette pond rondom de Royal baby, zeker de moeite waard. Nu maar hopen dat de meeste er nog mooie prijzen mee gaan winnen.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren