Online gokken met geld in combinatie met een gokstrategie

by gokken

Vraag je je ook wel eens af of het mogelijk is om veel geld te winnen met het online gokken als je de juiste strategie gebruikt? Het is een vraag die iedere online of offline gokker zich wel eens af vraagt. Je hebt tegenwoordig de mogelijkheid om al je favoriete gok spellen online te spelen. Natuurlijk is er niet voor ieder spel een strategie mogelijk, maar voor veel populaire spellen is er wel een mogelijkheid tot het gebruiken van een strategie. Voor je uberhaupt gebruik wilt maken van een strategie, moet je er natuurlijk wel alles over lezen.

Zoals we al zeiden is het mogelijk om bij de bekende favoriete spellen mogelijk om een strategie te gebruiken, denk hierbij aan het spelen van Blackjack of bijvoorbeeld Roulette. Het gokken met geld op een van deze spellen kan je veel geld opleveren. En volgens de strategieen zou dit nog meer kunnen zijn, als je deze dus toepast. Een bekende gokstrategie van het Blackjack spel is het tellen van kaarten. Waar het in de basis op neer komt is dat je bij houdt of er veel hoge kaarten in het pak kaarten zit, Je onthoudt welke kaarten al gedeeld zijn en welk er nog over zijn. Wil je deze strategie toepassen lees en leer deze dan eerst helemaal uit je hoofd. Je hoeft namelijk geen professor te zijn om kaarten te kunnen tellen, maar je hebt wel veel uurtjes nodig om ervaring op te doen.

Dan heb je nog een bekende strategie die bij het spelen van Roulette gebruikt wordt. Deze strategie wordt D’alembert genoemd, vernoemd naar de Franse wis- en natuurkundige Jean le Rond d’Alembert. Bij deze strategie wordt er ingezet op even money bets, dus op rood of zwart en op even en oneven getallen. De uitkomst van het spel, bepaald of je bij de volgende inzet je inzet verhoogd of verlaagd. Zo zet je bijvoorbeeld 3 euro in op rood, en als je verliest dan zet je nog een keer in op rood maar dan met 6 euro. Je verdubbeld dus iedere keer je eerste inzet bij verlies. Tot het moment je winst hebt, dan ga je weer terug bij je eerste inzet, in dit geval 3 euro. Denk er wel bij dat het om gokken met geld gaat, en de meeste Roulette tafels een tafel limiet hantere. Dus op het moment dat je blijft verliezen, en je dus ook moet blijven verdubbelen kun je aankomen bij een bedrag dat niet meer in te zetten is, en dan vervalt dus ook je hele strategie. Ook moet je over voldoende inzet beschikken om deze strategie toe te passen. Dus al met al is het maar de vraag of het toepassen van een strategie bij het online gokken met geld de moeite waard is. En natuurlijk vindt iedereen een andere strategie prettig, dus is het vooral zelf uitproberen wat bij je past.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren