Nieuwe Polder Challenge op Big Panda video slot met kans op 3333 euro

by Nadia

Als eAfbeeldingsresultaat voor big panda video sloterste willen we je er op wijzen dat de gelukkige winnaars van de Birthday Bash actie op dinsdag 21 maart bekend worden gemaakt, houd het dus goed in de gaten! Dan terug bij vandaag, vanaf vandaag kun je namelijk gebruik maken van een gloednieuwe Polder Challenge die gespeeld zal worden op de waanzinnige Amatic video slot Big Panda. Wanneer je gisteren al genoten hebt van de mystery Spins aanbieding is dit geen verrassing voor je, en in dat geval heb je misschien ook al gelezen dat er tijdens deze Polder Challenge een enorme bonus te winnen is ter waarde van 3333 euro! Een bonus bedrag waar alle spelers kans op maken, wie wil dat nou niet? Lees het artikel door voor alle informatie over deze geweldige challenge.

Je scherm vullen met Big Panda symbolen

Om kans te kunnen maken op het geweldige bonus bedrag van 3333 euro met een rondspeelwaarde 20x dien je deze week tijdens het spelen op de Big Panda video slot je gehele scherm te vullen met de Big Panda symbolen. Je kunt deze bonus winnen door je scherm te vullen in de free spins rondes maar ook wanneer je in het hoofdspel aan het spelen bent. Wel moeten we zeggen dat de kans het grootst is tijdens een free spins ronde. Bedenk wel dat je de video slot Big Panda met een minimale inzet van 1 euro per draai dient te spelen om kans te kunnen maken op deze waanzinnige bonus.

Hoe claim je je bonus?

De bonus zal niet automatisch aan je account worden toegevoegd wanneer je je scherm hebt gevuld met Big Panda symbolen hiervoor dien je namelijk zelf contact op te nemen met de klantenservice. Wat je door moet geven is of een screenshot van je winst, je game ID nummer dat je boven in je scherm kunt vinden of gewoon het tijdstip van je winst. De snelste manier om in contact te komen is via de live chat functie, maar het kan natuurlijk ook via email. Zodra zij je winst gecontroleerd hebben zal de bonus van 3333 euro zo snel mogelijk aan je saldo worden toegevoegd.

Regels en voorwaarden van deze aanbieding:

  • Deze Polder Challenge is te spelen op de Amatic video slot Big Panda met een minimale inzet van 1 euro per draai.
  • De Polder Challenge is geldig vanaf maandag 20 maart tot zondag 27 maart 2017.
  • Je kunt de uitdaging volbrengen door je hele scherm te vullen met Big Panda symbolen in de free spins rondes of in het hoofdspel.
  • Om de bonus van 3333 euro te claimen dien je zelf contact op te nemen met de klantenservice.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren