Nieuwe Klaver challenge met kans op 1000 euro deze week

by Nadia

EggOMatic_challenge_thumb

Het is bijna Pasen en dat betekent voor veel mensen een heerlijk lang weekend met familie en lekker eten. Kun jij niet wachten tot het Pasen is? Dan hebben we goed nieuws voor je, bij het Klaver Casino kun je namelijk de hele week in de Paasstemming komen door mee te doen met de nieuwste Klaver challenge. De Klaver challenge van deze week heet EggOMatic challenge, en het mooiste is dat je er bonussen mee kunt winnen die oplopen tot wel 1000 euro! Lees snel verder voor meer informatie. 

Hoe maak ik kans op een bonus?

Tijdens de Klaver challenges kun je altijd kans maken op leuke prijzen, zo op tijdens de EggOMatic challenge die gespeeld wordt op de EggOMatic video slot. Om kans te maken op een van de geweldige bonus prijzen dien je er voor te zorgen dat je twee eieren op hetzelfde moment naar beneden laat vallen op een rol waar een Wild symbool staat. De eieren komen op een lopende band terecht via de machine rechts in je scherm, dit gebeurd overigens willekeurig. Op het moment dat je twee eieren tegelijk op een rol met een Wild symbool laat vallen kun je een bedrag van maximum 1000 euro winnen. Maar je ontvangt dit bonus bedrag alleen wanneer je speelt met de hoogste inzet van 50 euro per draai. Gelukkig zijn er nog meerdere prijzen te winnen die horen bij lagere inzetten.

  • Inzetten tussen 0,20 cent en 0,99 cent zijn in totaal 50 euro waard
  • Inzetten tussen 1,00 euro en 4,99 euro zijn in totaal 100 euro waard
  • Inzetten tussen 5,00 euro en 20 euro zijn in totaal 250 euro waard
  • Inzetten tussen 20 euro en 49,99 euro zijn in totaal 500 euro waard
  • Inzetten vanaf 50 euro zijn in totaal 1000 euro waard

Claim je bonus

Omdat het hier om een challenge gaat zal het bonus bedrag waar je uiteindelijk recht op hebt niet automatisch aan je worden uitgekeerd. Spelers dienen hun bonus zelf te claimen en dit kan door een screenshot van je winst door te sturen naar de klantenservice. Wanneer dit niet mogelijk is kun je ook het exacte tijdstip van je winst doorsturen.

Regels EggOMatic Challenge:

  • Mee doen met deze Klaver challenge kan vanaf maandag 10 april tot zondag 16 april 2017
  • Om kans te maken op een bonus bedrag dien je er voor te zorgen dat er twee eieren op hetzelfde moment op een rol vallen (tijdens het hoofdspel)
  • Om je bonus te claimen dien je een screenshot te maken of het tijdstip van je winst te noteren. Stuur deze door naar de klantenservice en zij zorgen er voor dat de bonus aan je wordt uitgekeerd
  • De bonus bedragen beschikken over een rondspeelwaarde van 1x
  • Klaver spelers kunnen deze week 1 keer per speler een bonus claimen

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren