Netent komt met waanzinnig nieuw fantasie slot

by Nadia

Netent komt wederom met een nieuw slot, voor de meeste onder ons is dit geen vreemd nieuws, aangezien Netent maandelijks nieuwe slots op de markt brengt. Netent is tegenwoordig een van de meest bekende online casino software producenten, ze staan dan ook boven aan de top van de gokmarkt momenteel. Dit is iets waar veel online spelers erg blij mee zijn, aangezien ze bekend staan om hun grafisch mooie spellen waarmee je mooie prijzen kunt winnen. De nieuwe video slot Warlord: Crystal of Power is hier dan ook wederom een prima voorbeeld van. Wil jij meer te weten komen over dit nog onbekende Netent slot? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Warlord: Crystal of Power informatie

Wanneer je de preview video bekijkt (deze staat onder aan het artikel) dan zie je meteen dat je te maken hebt met een waanzinnig slot. Zodra je de titel van dit nieuwe slot leest dan heb je al meteen door dat het gaat om een fantasie thema slot, maar wat je nog niet weet na het lezen van deze titel is dat de kwaliteit van de 3D graphics in dit spel naar een geheel ander level zijn gebracht. Wanneer we je mee terug in de tijd nemen om te kijken hoe video slots er voorheen uitzagen dan kun je denken aan vijf rollen, drie rijen, 15 plaatjes een Wild symbool en met een beetje geluk ook een bonus level. Niks speciaals, al helemaal niet wanneer je het vergelijkt met de video slots van tegenwoordig zoals de nieuwe video slot Warlords: Crystals of Power. In slots zoals deze kun je precies zien wat er in de afgelopen 10 a 15 jaar is veranderd aan de online slots als het aan komt op technologie. We kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat dit nieuwe Netent slot goed gelukt is en dat de designer goed zijn best heeft gedaan.

Een slot dat je zeker wil gaan spelen

Alleen al na het kijken van de preview video wil je direct aan de slag en beginnen met spelen. Helaas zal je toch nog even moeten wachten tot de Warlord: Crystals of Power video slot beschikbaar is en dat zal pas 24 november 2016 worden, dus hiervoor zal je nog bijna 4 weekjes moeten wachten. Tegen de tijd dat dit slot gelanceerd wordt zullen we je uitgebreid vertellen over de speciale features van het spel en natuurlijk over een eventuele release actie. Kijk nu alvast de video om in de stemming te kunnen komen.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren