Nederland telt nieuwe miljonairs

by Nadia

Het is vandaag zaterdag 2 januari 2016, en voor een aantal mensen is dit jaar wel heel spectaculair begonnen. Gisteren werd namelijk de enorme PostcodeKanjer van maar liefst 43,9 miljoen euro verdeeld in een straat in de Limburgse stad Sittard. Alle vijftien de winnaars met de postcode 6131 BS verdeelde een bedrag van maar liefst 21,95 miljoen euro (dit komt neer op ongeveer de helft van de prijs). Dit houdt in dat veel bewoners uit deze Limburgse stad in een keer miljonair zijn geworden. De andere helft werd uiteraard ook verdeeld, maar dan onder bewoners in de wijk met postcode 6131. Limburg viel dit jaar flink in de prijzen, niet alleen de PostcodeKanjer viel namelijk in Limburg, ook twee van de zes miljoenen prijzen die er uit gingen werden verdeeld in Limburg, deze viel namelijk op de postcode 6261 NP in Mheer en 6006 GC in Weert.

Geruchten

In eerste instantie gingen er geruchten rond dat de PostcodeKanjer van dit jaar zou vallen in Krimpen aan den IJssel. Dit kwam doordat een boer in de omgeving zei dat hij benaderd was door een helikoptermaatschappij of zijn land gebruikt mocht worden voor het landen van een Postcode Loterij helikopter. Volgens de Postcode Loterij klopt dit verhaal niet, op Twitter lieten ze dan ook weten dat ook zij nog niet wisten waar de PostcodeKanjer zou gaan vallen.

Miljoenen euro´s en dan?

Het zal je maar gebeuren, je zit lekker voor de televisie en in eens komt er een cameraploeg binnen met bekende Nederlanders die je vertellen dat je miljonair bent geworden. Wat gebeurd er dan? De meeste mensen hebben allemaal wel eens gedroomd over bedragen zoals deze, maar wat als het nou echt op je bankrekening staat? Het is dan ook daarom dat de winnaars van de Postcode Loterij een winnaarsbegeleider toegewezen krijgen, namelijk Bea Post. Begeleiding is namelijk erg belangrijk na het winnen van zulke enorme bedragen, mensen zijn het namelijk niet gewend om zoveel geld te hebben en weten vaak dan ook niet wat ze ermee kunnen doen.

Bea komt bij de winnaars van zulke enorme bedragen dan ook persoonlijk langs, om advies te geven en ze te begeleiden in hun nieuwe leven als miljonair. Ze begeleid al 25 jaar nieuwe miljonairs en ze zegt dat het voornamelijk draait om het het hebben van mensenkennis. Mensen veranderen namelijk als het om geld gaat, en het is dan ook dan dat je ze pas echt leert kennen. Wat belangrijk is aan het winnen van zulke bedragen is dat het iets positiefs moet blijven, want ook al kun e te maken krijgen met neppe vrienden en veel aandacht waar je misschien helemaal geen zin in hebt, het blijft wel een feit dat het winnen van geld iets positiefs moet zijn, en je vooral moet genieten van je geld.

 

 

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren