Misschien toch beter online gokken dan een lot kopen

by gokken

Soms overkomen je dingen, waarvan je denkt “dit kan alleen mij overkomen”. Zo overkwam de Brit,Tom Gray ook iets vervelends aan het begin van het nieuwe jaar. Tom dacht namelijk de gelukkige winnaar te zijn van 80.000 pond, zo’n 95.750 euro. Hij kocht namelijk een kraslot en dacht hiermee de winnaar te zijn van deze geweldige prijs, helaas pakte dit heel anders uit voor Tom Gray. Het bedrijf waar de 75-jarige Gray het kraslot van had gekocht, wil echter het bedrag niet uitkeren. Want volgens hen gaat het om een drukfout en heeft meneer Gray slechts 2 pond gewonnen.

Het kraslot dat Gray gekocht had toonde twee dezelfde dobbelsteentjes, en dat zou moeten betekenen dat hij de winnaar was van de hoofdprijs. Toen zijn dochter echter het winnende lot bij de loterij wilde gaan inwisselen, en dus de prijs wilde innen, kreeg ze tot haar verbazing te horen dat het feestje niet door kon gaan. Want volgens het bedrijf zou er sprake zijn van een onfortuinlijke drukfout. De vier die een van de dobbelsteentjes leek aan te geven, zou eigenlijk een vijf moeten zijn, en dit zou komen door een foutje van de printer. Dit zijn natuurlijk geen fouten waar je je op voorbereid bij het kopen van een lot. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen liever online gokken, dan hun lot of spel buiten de deur spelen.

Natuurlijk was Gray enorm teleurgesteld dat hij zijn prijs niet krijgt. Niet zo heel lang geleden werd bij hem prostaatkanker geconstateerd, en de prijs was voor hem een reden om nog mooie plannen te kunnen maken. En natuurlijk wilde hij het geld ook graag delen met zijn kinderen en kleinkinderen, zo wilde hij namelijk de hypotheek van zijn dochter deels aflossen. Maar Gray wil het er ook niet bij laten zitten, wat natuurlijk ook wel logisch is. Want natuurlijk wil je betrouwbaar en veilig gokken als je besluit om mee te doen met een loterij, of dit nou online of offline is.

Gray vindt het dan ook erg onbeschoft van de Loterij, omdat het hun eigen fout is. “Op het lot stond dat wanneer de getallen overeen komen, je wint. Op elk van de dobbelstenen stond het getal 4, het is hun fout. En ik hoop dat de Loterij zich dat realiseert”, aldus Tom Gray tegen Daily Mail. Dochter van Tom Gray, Alison, vindt het ook zeer oneerlijk. “Ik vind het zielig voor mijn vader, omdat hij al aan het bedenken was wat hij ging doen voor zijn kleinkinderen. En juist daardoor is hij het meest van streek, het lijkt zo oneerlijk. En ook al is het een drukfout, wiens fout is dat?” Het bedrijf zelf achter de Loterij, Camelot, verklaart dat ze nooit eerder dit probleem hebben gehad met hun loten. En ze willen daarom ook de zaak wel onderzoeken. En daarvoor moet de eigenaar het lot opsturen, zodat ze precies na kunnen gaan wat er met het lot gebeurd is.

Wij vinden in ieder geval dat deze arme man, niet met lege handen kan blijven zitten, maar je weet natuurlijk nooit wat er uit zal komen. Wil je dit in ieder geval nooit mee maken, dan is er natuurlijk nog altijd het gokken online gratis. Daarbij speel je wel, maar win je sowieso nooit iets, dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren