Met online gokken claim je je prijs altijd automatisch

by gokken

Nog zo een voordeel van het spelen van gokspellen online, je prijs wordt altijd automatisch aan je overgemaakt. Als dit namelijk gebeurd was in Amstelveen vorig jaar november, dan had hij er met de kerst al warmpjes bij kunnen zitten. Misschien herinneren we ons allemaal nog de novembertrekking van vorig jaar. De miljoenen jackpot viel toen op vijf ⅕ loten, en vier van de lotgenoten meldden zich toen al vrij snel om hun lot te verzilveren, maar lot nummer vijf bleef een hele lange tijd spoorloos. Maar deze maand berichtte de Telegraaf dan eindelijk dat ook de winnaar van lot nummer vijf terecht is, en uiteindelijk zijn prijs van ruim 2,5 miljoen euro in ontvangst kon nemen. Het enige dat we weten is dat het een man uit Amstelveen betreft wiens identiteit niet bekend is gemaakt. Maar nu vragen jullie je natuurlijk af, waarom heeft deze gelukkige zich niet eerder gemeld?

De gelukkige inwoner uit Amstelveen, die zich inmiddels gelukkig toch nog miljonair kan noemen, kocht vorig jaar voor de novembertrekking een straatje een vijfde loten. Op het moment dat de trekking plaats vond op 10 november 2013, controleerde hij slechts het laatste nummer van zijn lot en dacht hij maar 4 euro te hebben gewonnen. En om deze reden had hij zijn staatslot aan de kant gelegd en er niet meer naar omgekeken, omdat hij dacht “die wissel ik nog wel een keer in”. Dit was hem natuurlijk niet overkomen als hij was gaan online gokken, want daarvan weten we dat het geld dat je wint, direct bij geschreven wordt op je spelersaccount. Je hoeft daarbij niet niet eens in de gaten te houden of je winst hebt of niet.

Maar de kans dat je ruim 2,5 miljoen euro wint met gokken is sowieso klein, of je nou een strategie online gokken hebt of niet. Dit zijn bedragen die er natuurlijk niet zo vaak uitgaan, vandaar dat deze man uit Amstelveen er ook niet vanuit ging zoveel geld te winnen. Bijna twee maanden gingen voorbij en de man dacht niet meer aan zijn lot, tot hij op 8 januari een artikel las op de voorpagina van het Amstelveense Weekblad waarin de zoektocht naar de vijfde winnaar van de jackpot van 12,7 miljoen euro stond beschreven. Op dat moment pakte de man zijn vergeten lot erbij en zag dat het om exact dezelfde nummers ging: FV 035556. Tot zijn grote verbazing bleek zijn ⅕ lot geen 4 euro waard te zijn maar 2,5 miljoen euro. David Seller van de Staatsloterij vertelde: “En daar wil deze kersverse miljonair in alle stilte van genieten, want hij niet in de publiciteit treden.”

Zo zie je maar weer dat je met echt geld gokken zomaar een grote prijs in de wacht kan slepen. Het winnen van zo een grote prijs is natuurlijk voor de meeste mensen een droom. En de kans dat je zo een prijs wint door mee te spelen met de loterij is natuurlijk niet erg groot. Vandaar dat er veel mensen zijn die liever net iets meer te zeggen hebben over hun geluk, en dat daarom online gokken net iets beter in hun straatje past.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren