Met de trein naar Las Vegas

by Nadia

Voorheen was het nog niet mogelijk, maar indien de plannen door gaan zal het binnenkort misschien wel mogelijk zijn. Namelijk met de trein naar Las Vegas, en dan bedoelen we natuurlijk niet vanuit Nederland, maar vanuit Californië. Er zijn de laatste jaren dan ook steeds meer plannen naar voren gekomen om de bereikbaarheid van deze prachtige gokstad in de woestijn te verbeteren. Het is overigens geen geheim dat het de laatste jaren steeds minder goed gaat met Las Vegas, de cijfers lopen steeds meer terug en dit willen ze natuurlijk tegen gaan door de bereikbaarheid naar deze stad toe te vergroten. Er is immers lang genoeg gedacht dat de mensen vanzelf wel weer zullen komen, cijfers geven namelijk iets anders aan.

Niet voor Nederlandse gokkers

Zoals we al zeiden heeft dit artikel natuurlijk geen betrekking op Nederlandse gokkers. Indien je als Nederlander een gokje wilt gaan wagen in de prachtige gokstad van de Verenigde Staten dan zul je gewoon het vliegtuig moeten nemen. Voor de inwoners uit Amerika is het wel een stuk aantrekkelijker, zij hebben binnenkort namelijk misschien de mogelijkheid om de hogesnelheidstrein vanuit Californië naar Las Vegas te nemen. Dit zal een prachtige rit zijn die dwars door de Nevada woestijn zal gaan. Deze trip zal dan ook enorm veel nieuwsgierigen trekken, relaxed met de trein is namelijk weer wat anders dan door de lucht. Daarnaast zal het waarschijnlijk ook een stuk goedkoper zijn dan vliegen, zou je tenminste denken. In dat geval zou het betekenen dat je dus meer te besteden hebt zodra je Las Vegas bereikt hebt, en dan bedoelen we natuurlijk aan de speeltafel of gokkast.

Aparte keuze

De plannen zijn dus helemaal klaar, maar dat wil nog niet zeggen dat het zo 1,2,3 uitgevoerd kan worden. Het hele project moet namelijk nog worden gerealiseerd, en er is ook pas besloten welk bedrijf dit gaat verzorgen. Dit is in ieder geval geen Amerikaans bedrijf geworden, en dit vinden we een beetje apart. De keuze is namelijk gevallen op een treinbouwer uit China, eentje die nog niet echt een flinke reputatie heeft opgebouwd. En dit terwijl het bekende Amerikaanse bedrijf JR Central, enorm enthousiast was over dit project. Waarom de keuze op het Chinese bedrijf is gevallen is ons nog een raadsel.

Toch niet zo goedkoop

We zeiden al dat de kans groot is dat veel mensen deze treinreis boven een vliegreis zouden verkiezen, maar dit had deels ook te maken met de prijs. Toch weten we niet of dit wel het geval zal zijn, er is namelijk uitgekomen dat dit trein ritje vanaf LA naar Las Vegas retour gemiddeld 89 dollar zal gaan kosten. Nou is dat natuurlijk nog niet erg duur, maar als we kijken dat je al vanaf 60 dollar met het vliegtuig heen en weer kunt gaan dan vragen we ons toch echt af of er veel mensen zijn die de treinreis boven de vliegreis zullen verkiezen.

De meeste mensen snappen er dan ook helemaal niks meer van. Er zijn zelfs veel burgers die denken dat het allemaal te maken heeft met het bezoek van de Chinese president aan de VS. Wat de reden precies zal zijn komen we later misschien nog wel achter.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Online Casino Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren