Mei maand film maand, Frankenstein

by Nadia

De Frankenstein video slot is ook zeker een video slot die we niet mogen vergeten tijdens de mei maand film maand bij het Klaver Casino. Het verhaal over Frankenstein is al enorm oud, het eerste boek werd namelijk al gepubliceerd in 1818, en de eerste film kwam uit in 1910. Het is dan ook niet zo vreemd dat Netentertainment dit bekende verhaal gebruikt heeft voor een super spannend slot. Het slot is voorzien van super mooie grafische effecten en beschikt hierdoor dus over tal van prijzen die je kunt winnen door vele extra features die er aanwezig zijn. Vandaar dat we dit slot in dit artikel dan ook uitgebreid met je zullen bespreken zodat je weet dat het zeker de moeite waard is om eens uit te proberen.

De video slot beschikt over vijf rollen, drie rijen en maar liefst 20 winlijnen.  Doordat het spel beschikt over verschillende speciale features kun je er dus mooie prijzen mee winnen, en een van deze speciale features zijn de Linked Wilds. Dit zijn symbolen die er voor kunnen zorgen dat naast liggende symbolen ook in Wild symbolen kunnen veranderen. Op die manier maak je als speler natuurlijk nog meer kans op mooie prijzen. De Wild symbolen kunnen namelijk ieder ander symbool, behalve een Scatter symbool, veranderen. En dan natuurlijk veranderen in een symbool dat je op dat moment nodig hebt om alsnog mooie prijzen te winnen. De Frankenstein video slot beschikt over 2 verschillende soorten Linked Wilds, je hebt namelijk de Fire Wilds en de Lightning Wilds. De laatst genoemde Wilds verschijnen tijdens je basis spel op de 2e, 3e en de 4e rol en deze kunnen zich uitbreiden over alle andere rollen. De Fire Wilds zullen alleen maar verschijnen wanneer je aan het spelen bent in je gratis spin ronde op dezelfde rollen.

Dan heb je natuurlijk nog de gratis spins, en het woord gratis zegt het natuurlijk allemaal, dit betekent namelijk dat je de rollen gratis kunt laten draaien en alsnog kans kunt maken op mooie prijzen. In de Frankenstein video slot zijn het de Burning Mill gratis spins. Zodra je er drie op een van de rollen hebt gedraaid ontvang je 1o gratis spins. Deze gratis spins worden direct gestart en worden gespeeld met de inzet die je gebruikte op het moment dat je de gratis spins won. Het leuke aan de gratis spins is dat je ook nog eens te maken kunt hebben met multipliers die je winst nog hoger zullen maken. Ook kun je tijdens de gratis spins rondes nog meer gratis spins winnen, en ook deze zullen direct aan je tegoed worden toegevoegd.

Doordat het spel al vanaf 0,20 cent per draai te spelen is, is het voor iedereen toegankelijk. Ook diegene die hoger in willen zetten kunnen prima terecht bij de Frankenstein video slot. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om te spelen met een maximale inzet van 100 Euro per draai.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren