Mei maand film maand, Aliens

by Nadia

Sommige films zijn nou eenmaal enorm populair en andere weer iets minder, de film slot die we in deze tekst met je gaan bespreken is gebaseerd op een zeer bekende film. Een film die in de tijd dat die uitkwam dan ook enorm veel bezoekers trok, we hebben het natuurlijk over de film en de gelijknamige video slot Aliens. Dit slot is dan ook een speciaal slot, en omdat het bij het Klaver Casino de gehele maand mei maand film maand is bespreken we iedere dag een van de film slots met je en is vandaag de video slot Aliens aan de beurt. De video slot is een speciaal slot dat eigenlijk net iets anders is dan de meeste andere video slot. Dit slot is gemaakt door Netentertainment in samenwerking met 20th Century Fox en is echt waanzinnig.

Indien je de Aliens video slot opstart zal je merken dat je wel wat geduld zal moeten hebben om te kunnen spelen aangezien de laadtijd iets langer is dan je normaal gewend bent. Dit heeft alles te maken met de prachtige intro van het spel waarbij je je direct in een spannende bioscoop film waant. Daarna zullen ook de belangrijkste spel elementen in beeld komen zodat je goed kunt zien dat je een multi level spel gaat spelen. Daarna krijg je natuurlijk het spel zelf in beeld en kan de spanning beginnen, natuurlijk kun je er ook voor kiezen om direct te beginnen met het spel en de intro over te slaan maar in dit geval vinden we dat enorm zonde aangezien de Alien video slot echt een geweldig intro filmpje heeft. Het spel zelf ziet er heel anders uit dan dat je gewend bent van een Netent video slot, wel beschik je gewoon over vijf rollen, drie rijen en daarbij dus over vijftien verschillende symbolen per draai.

Over het algemeen is het spelen op het slot wel gewoon hetzelfde als bij andere Netent video slots, en kun je dus ook zelf bepalen hoeveel je inzet en of je automatisch speelt of niet. Alleen zal je zien dat er boven in je speelscherm een soort balk zal staan die gevuld wordt met symbolen indien je winnende combinaties maakt. Dit is de Alien Activity Meter en deze heeft dan ook betrekking op het multi level element.

Je hebt bij dit spel namelijk te maken met drie levels, namelijk het eerste level genaamd “The Search”, het tweede level “The Encounter” en nog het derde level The Hive. Eigenlijk kun je de Aliens video slot als een soort game zien tijdens je video slot spel. In een hoe hoger level je terecht kunt komen hoe hoger de prijzen zullen zijn. De Aliens video slot is dus een spannend spel waarbij je het gevoel krijgt dat het meer is dan alleen een video slot.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Slots .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren