Live bingo op vakantie spelen

by gokken

Bingo spelletjes spelen wordt al lang niet meer alleen door opa’s en oma’s in een bejaarde tehuis gespeeld. Nee het bingo spel wordt vandaag de dag door steeds meer jongeren gespeeld. Het lijkt er dus op dat het spelen van bingo zijn oudbollige imago aan het verliezen is. Maar speel je nou graag bingo in een bingo hal met meerdere mede spelers, en ben je bang dat de vakantie bestemming waar je heen gaat niet over zo’n hal, of animatie die hier voor zorgt beschikt. Wees dan gerust, want je kunt tegenwoordig je favoriete spel niet alleen online spelen, maar ook nog eens live spelen!

Nu denk je misschien wat is nou het spelen van online live bingo? Dat gaan we je dus precies uitleggen. Om mee te kunnen spelen die je jezelf eerst te registreren op een van de online casino aanbieders. Heb je dit gedaan, dan kun je eigenlijk direct aan de slag. Wel heb je natuurlijk nog een werkende webcam nodig, op die manier maak je namelijk live verbinding, en kun je ook je tegenstanders zien spelen. Je kiest een kamer waar je in wilt gaan spelen, je kunt namelijk zelf kiezen in welke je wilt gaan spelen. Per kamer staat aangegeven hoeveel spelers er aanwezig zijn, en wat de hoogte van de inzet is. Vaak is het zo dat hoe hoger de inzet, hoe meer spelers er zijn, omdat er dus meer kans is op hogere geldprijzen.

Neem je een kijkje in een kamer, maar je hebt nog geen kaarten gekocht, dan kan je gewoon weer naar een andere kamer om te kijken. Nadat je daadwerkelijk een kamer gekozen hebt, dan kun je kaarten kopen voor de volgende speelronde. Om de kaartjes voor bingo spelen te kopen, wordt door de meeste aanbieders gebruik gemaakt van veilige betalingssystemen, denk hierbij aan betaling via iDeal.

De nieuwe bingo ronde begint pas als de teller op nul staat. Bij het online bingo spel gebeurd alles automatisch. Zo hoef je natuurlijk ook geen getallen weg te strepen, want zodra er een bal wordt getrokken met een nummer dat op jouw kaartje staat, dan wordt deze automatisch weg gestreept. Wel zo gemakkelijk natuurlijk, vooral als je bingo speelt en ondertussen ook nog iets anders aan het doen bent.

En met het spelen van bingo en live bingo kun je ook nog eens mooie prijzen winnen. Zo win je ten alle tijden het bedrag wat langs de lijn staat. Heb je een volle horizontale lijn vol, dan win je het bedrag wat daar bij staat. Heb je er maar liefst twee vol, dan win je het bedrag wat bij lijn 1 en 1 staat. Maar heb jij gewoon heel veel geluk, en heb je een volle kaart, dan win je het bedrag dat bij een volle kaart staat.

Maar zoals we al aangegeven hebben hiervoor heb je natuurlijk wel een portie geluk nodig. Want het spelen van Bingo kan niet zoals bijvoorbeeld roulette, met een roulette strategie gespeeld kan worden. Nee voor het bingo spel is er geen strategie, en draait het dus om jou en je geluk. Maar nu dus ook kans op prijzen vanauit je zonnige vakantie bestemming.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Bingo Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren