Leuke voetbal slots voor tijdens het WK voetbal

by Nadia

Met het WK voetbal dat volop aan de gang is kunnen we ons voorstellen dat veel van jullie helemaal in voetbalstemming zijn. Omdat er niet de hele dag door voetbalwedstrijden te zien zijn is het leuk om tussen de wedstrijden door casino spellen te spelen met voetbal thema. Want ja, zelfs daar zijn video slots van te vinden! zo kun je het gehele WK genieten van jouw favoriete sport, en tegelijkertijd natuurlijk kans maken op mooie prijzen! De slots die we hieronder met je gaan bespreken zijn van bekende software ontwikkelaars zoals Netent en Microgaming, zo weet je dus zeker dat je te maken hebt met spellen van goede kwaliteit.

Video slot Shoot

De eerste video slot die we met je gaan bespreken is ontwikkeld door Microgaming, namelijk Shoot. Het spel is uiteraard geheel in voetbal stijl, en dit merk je direct al na het openen van het spel. Zo zijn er een aantal bekende oud-voetballers te zien zoals Pele, Maradonna, Beckenbauer, Gullit en een van de bekendste oud voetballers uit Nederland Johan Cruijf. Het spel wordt gespeeld op vijftig winlijnen en beschikt over een geweldig leuk bonus spel dat je kunt spelen wanneer het je lukt om vijf bonussymbolen op je scherm te krijgen. Tijdens het bonus spel kun je punten krijgen door verschillende kaarten te kiezen. Lukt het je om de speciale magazinekaart te vinden, dan kom je in een tweede bonus terecht met nog meer kans op leuke prijzen.

Football Star

Het volgende slot met voetbal thema dat we met je gaan bespreken is ook een slot dat ontwikkeld is door Microgaming, namelijk Football Star. Een vrolijk slot met veel kleur en prachtige geluidseffecten en niet geheel onbelangrijk veel kans op mooie prijzen door de opbouwende geldprijs. Ook dit slot beschikt over speciale features zoals het Football Star logo dat in dit geval het Wild symbool is.

Football champions cup

Het laatste voetbal spel dat we met je willen bespreken is de Football Champions Cup slot, een slot dat voor de meeste spelers niet onbekend is. Dankzij de extra´s die aanwezig zijn is het spel zeker niet alleen spannend voor voetbal liefhebbers maar ook voor andere spelers. Bij het openen van het spel zie je de vlaggen van de deelnemende landen waaruit je er dus zelf eentje mag kiezen, helaas staat Nederland er niet tussen, wel kun je kiezen voor bijvoorbeeld België. Wanneer een land kiezen niet lukt omdat je bijvoorbeeld geen voorkeur hebt kun je ook de dobbelstenen laten bepalen met welk land je speelt. Het land wordt overigens niet zomaar gekozen, het land dat je namelijk kiest is het land waarvan jij denkt dat gaat winnen. Heb je goed gekozen, dan ontvang je Free Spins, wil je tussendoor toch liever voor een ander land kiezen dan kun je dit snel en gemakkelijk tijdens het spelen aanpassen.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Gokken op Sport .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren