Leuke online bingo varianten

by Nadia

Wanneer je wel eens bingo speelt dan heb je vast gemerkt dat het spel vrijwel altijd hetzelfde verloopt, je krijgt een bingo kaart en daar zal je het mee moeten doen. Je houdt de getallen die omgeroepen worden in de gaten en kruist deze aan op je kaart (wanneer je tenminste over deze getallen beschikt). Hoe meer getallen er geweest zijn hoe groter de kans wordt dat iemand in de zaal bingo heeft, en dus ook ¨bingo¨ zal roepen. De bingo kaart van deze persoon zal worden gecontroleerd en wanneer deze klopt zal er een prijs uit worden gereikt, dit is overigens vaak geen geldprijs. Online bingo wordt echter heel anders gespeeld en hiervan gaan we in dit artikel een aantal voorbeelden van noemen.

Verschillende soorten online bingo:

Electric Bingo 

Electric Bingo is een zeer leuke online bingo variant helemaal van deze tijd. Je kunt het spel lekker vlot doorspelen, aan het begin van het spel krijg je ballen van de computer en daarna kun je zien hoe je ervoor staat. Wanneer je ziet dat je bijna prijs hebt kun je voor lage bedragen ballen bij kopen,dit maakt het spel extra spannend.

Samba Bingo

Misschien kunnen we zeggen dat deze online bingo variant de favoriete variant is van veel online spelers. Bij Samba bingo kun je net als bij Electric Bingo voor je begint met spelen je kaarten wisselen, op die manier kun jij zelf kiezen welke kaarten je wil spelen, en hierbij kies je natuurlijk voor de kaarten met je favorieten getallen erop. Een strategie is er namelijk niet voor het kiezen van een kaart, de getallen vallen geheel willekeurig.

Mayan Bingo

Bij dit spel ga je helemaal naar Zuid-Amerika en ontdek je de Maya´s. Wie weet voorspellen zij wel heel veel goeds voor jou. Mayan bingo is zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Pharaoh Bingo

Bij Pharaoh bingo ga je niet naar Zuid-Amerika maar terug in de tijd! Dit bingo spel speelt zich namelijk af in de tijd van de mythe en het oude Egypte. Wanneer jij wel van het Oude Egypte houdt en in bent voor wat anders, is de online bingo variant Pharao bingo ideaal voor jou om te spelen.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er dus heel veel verschillende varianten online bingo te spelen. Het mooiste hieraan is dat je hiervoor niet heel het internet af hoeft te zoeken maar dat je gewoon bij het Polder Casino terecht kunt voor deze geweldige online bingo varianten. Probeer ze vandaag nog gratis uit.

Dit bericht kan men vinden in de categorie Bingo Gokken .

Comments on this entry are closed.

« VORIGE POST

» VOLGENDE POST

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.
Accepteren